- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изясняване при приключване на взаимоотношения..
Както и да го въртиш, да не проведеш един нормален разговор, е проява на неуважение най-малко. Ако си бил с някого 2-3 седмици или нещо от сорта, иди дойди (макар, че и това не го разбирам), но в някоя сериозна връзка да сте градили бъдещи планове, да сте били дълго заедно и да сте споделяли всякави неща и ти накрая да си врътнеш носа без поне един нормален разговор... еми нямам думи.
Относно:
1. При започването на връзка никой нищо не залага. Не се знаете още какви сте със сигурност, не сте привързани, и да не ви се получи - няма да ви заболи. И по-лесно може да се махне с ръка, ако нещата не се получат.ама никой не каза защо при започването на връзката не се иска причините за това, докато при завършването и скачате като ужилени ако не ги получите?
2. Не знам за теб, но аз лично много добре знам причините приятеля ми да иска да е с мен. Вие не си ли водите тези разговори? Не ми се види нормално в една връзка да не ти хрумне поне веднъж да изтъкнеш колко много харесваш еди какво си в човека и как го цениш, заради еди какво си качество.
3. Темата няма нищо общо с причините да ходиш с някого. Такива теми има много. Темата е точно за разделите. Мисля, че извърташ нещата натам, защото вече няма кой знае какво да кажеш.
ПП. Защо да нямам друг избор освен да се съглася с Радослав и Пантерата?Ако намекваш нещо, че съм длъжна да ги подкрепя, защото той ми е гадже, а тя ми е симпатична, далеч си от истината. Не мисля, че някой от двамата би ми се разсърдил, ако изкажа друго мнение. Не сме клонинги.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()