Както и да го въртиш, да не проведеш един нормален разговор, е проява на неуважение най-малко. Ако си бил с някого 2-3 седмици или нещо от сорта, иди дойди (макар, че и това не го разбирам), но в някоя сериозна връзка да сте градили бъдещи планове, да сте били дълго заедно и да сте споделяли всякави неща и ти накрая да си врътнеш носа без поне един нормален разговор... еми нямам думи.

Относно:
ама никой не каза защо при започването на връзката не се иска причините за това, докато при завършването и скачате като ужилени ако не ги получите?
1. При започването на връзка никой нищо не залага. Не се знаете още какви сте със сигурност, не сте привързани, и да не ви се получи - няма да ви заболи. И по-лесно може да се махне с ръка, ако нещата не се получат.
2. Не знам за теб, но аз лично много добре знам причините приятеля ми да иска да е с мен. Вие не си ли водите тези разговори? Не ми се види нормално в една връзка да не ти хрумне поне веднъж да изтъкнеш колко много харесваш еди какво си в човека и как го цениш, заради еди какво си качество.
3. Темата няма нищо общо с причините да ходиш с някого. Такива теми има много. Темата е точно за разделите. Мисля, че извърташ нещата натам, защото вече няма кой знае какво да кажеш.

ПП. Защо да нямам друг избор освен да се съглася с Радослав и Пантерата? Ако намекваш нещо, че съм длъжна да ги подкрепя, защото той ми е гадже, а тя ми е симпатична, далеч си от истината. Не мисля, че някой от двамата би ми се разсърдил, ако изкажа друго мнение. Не сме клонинги.