- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа ли?
Харесвам едно момче той е с 2 години по голям от мен.Виждаме се в училище и когато ходя на треноровка.Когато се видим той ме закача плези ми се побутва ме.Приятелите ми знаят че аз го харесвам и като гледат как реагира когато ме види казвам че и той ме харесва аз не им повярвах.Но понякога е много мил , а друг път се бие и не ми обръща никакво внимание. Най добрия му приятел ми каза че той си няма гадже и му споделил че ме харесва. Да му кажа ли че и аз го харесвам?
И не искам коментари от сорта забрави го,има хиляда такива теми или нещо подобно.
Ами и на мен ми се стори тъпо да му кажа така изведнъж че го харесвам. И мерси!
амм не му казвай така изведнъж.. намекни му някак и той ако те харесва ще иска да е с тебее![]()
казвай му.
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Щом те подкача какво чакаш?!?И той търси контакт. Ти като не му отговаряш, защо се оплакваш от това, че не ти обръща внимание? пф....
Покани го на среща веднага!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
писах че понякога се бие с другите и кагото ме види не ми обръща внимание!!!Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от karitybieber
И ти си недоволна от това!!!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и си на 11 години нали?
човекът те закача, а ти се правиш на интересна. скоро ще му писне нали се сещаш?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Поискай след тренировка да те изпрати до вкъщи.![]()
Би трябвало да разбере намека...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ейй.. защо ви е толкова трудно да завържете контакт с някой?
Намери му фейсбука.. скайпа.. чатете .. разберете се за разходка/кафе/кино..Излезте, опознайте се. Пък ако стана, стане.. ако не - здраве..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не сам на 11!!!!! да недоволна сам защото когато аз сам там той почва да се бие.
Имам му facebooka
Да,наистина трябва някакси да му намекнеш,за да излезете.
Успех ти пожелавам.![]()
Mсс.
izchakai izvestno vreme i kogato se cguvstvash uverena moje da mu priznaesh chuvstvata si kam nego.Kasmet
Не му казвай направо .. Излезте някъде на разходка, на кафе и след известно време му кажи .. Ако и той те харесва, няма да бъде проблем и такамм..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от monster94
Ms.Поне един човек в този форум може да даде свестен отговор![]()
Оох!!! "fenkaaa" не сам на:11,12 или 13 знаете ли че съществува едно число "14"
Немога се пак както отивам на даскало и минавам покрай него да кажа "харесвам те"![]()
Първоначално написано от karitybieber
![]()
![]()
Fiction7577 аиде запази си т1пите коментари за себе си