- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Молитва
казвате ли молитва преди да си легнете![]()
Stand Your Ground
" Решил, че си бог, а забравен от бога, грешка голяма и без тебе мога!"
Забравила съм, но беше бая дълга... Помня и че като имахме контролни момичетата от класа се събирахме в една малка стаичка в училище и казвахме молитви. И икона щяхме да носим...Първоначално написано от DespicableMe
![]()
Майкоо........
Да се моля?Аз?На кого?На "господ".Като всеки 2 християнин му се моля само когато ми трябва нещо.
Да!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На никой никога не се моли.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а няква файда имаше ли като сте си казвали молитвите![]()
Stand Your Ground
Първоначално написано от DespicableMe
Вярата си е врява във всяка една религия, дори да е в самия себе си и нищо друго.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Има огромна разлика в това да вярваш в себе си и в това, да вярваш в онзи на тавана, че чак и да казваш молитви.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На господ вярват само тези, които не вярват в себе си. Слабите и оязвими хора.Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от ShtrudeL
Всъщност няма. Разликата е в понятията.![]()