- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Надут или печен е човека преди вас?VOL.2
А плюшено ли е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ммммм,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
За мен не останаха емотикончета![]()
![]()
![]()
![]()
само тези
![]()
sapphire5![]()
гуш гуш гушг шугш уг угуш гушу гуши гуши
sapphire5![]()
печен
надут![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от YoungBloodZ
awerw♥
тва, че не ме познаваш не значи, че не може пусниш едно надут или печен, нали такаПървоначално написано от YoungBloodZ
печена ако е момиче ;D
ами не те знам,защото за първи път те виждам![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
печена
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от Nestlee
пуприпиекана![]()
печен![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Първоначално написано от YoungBloodZ
awerw♥
Ааа, ако ще пишеш такива неща в кавичкиПървоначално написано от FreelyGirl
![]()
sapphire5![]()
еей, мушморочее![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от awerw
![]()
печен
Never back down !!
печена
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !