.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на Biskfitka

Имунизации

Тази година ми правиха две имунизации (1994г. съм родена) ...Преди около половин година ми правиха Манту и си беше наред.Преди 1 месец ми направиха втората (не й помня името на нея ) дето се бие в горната част на ръката (голямо обяснение ;х ) ...и сега усещам някакво като топче вътре и като го натисна по-силно ме боли,мисля,че е точно на мястото,където ми правиха 2рата имунизация.Това нормално ли е или да ходя до личната лекарка?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Нормално е. Спокойно,и при мен беше така.Топчето беше червено и даже веднъж като бях на плуване от силната струя на душа ми се разрани леко.По-чувствително е мястото около месец и после още известно време(мисля,че около 3-4 месеца)е нормално да ти е червено.
    Даже 2-3 седмици след ваксинката е възможно тази червена подутинка да ти секретира,не се бой от това-нормално е.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Моето не е червено и подуто, и дори не се забелязва,само като го пипам ;д или ако някой ми натисне ръката ;х..
    Мерси много ,успокоих се

Аз утре ще ходя за тая втората имунизация, мисля че за тетанус беше... ама разните съученици дето минаха преди мен, също ми казаха, че имат някакво топче, което ги боляло и етц.

"Humanity is overrated"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тази ваксина май беше Тетадиф, против тетанус и дифтерия. Нормално е, но за жалост ваксината е абсолютно безполезна глупост, която няма да те предпази за повече от 3 месеца .

един масаж на мястото ще ви облекчи

и не вярвайте на легендата че мястото на инжектирането не бива да се пипа

ако не трябва ще ви кажат
    Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!

Е аз си го пипам,търкам и всичко ;д
    Да,точно за тетанус беше,вярно,че го прочетох докато чаках в поликлиниката
    И аз съм чувала,че са маалко безполезни,но нека си ги правят,не ми пречи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си