- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Видео Карта
Първоначално написано от radybt
Недей си давай парите за "някво тъпо захранване 400W на куче марка", купи си сега добро захранване. Пък ако не си събрал достатъчно пари изчакай малко - това е по-добрият варият. Идва Колера, идва "Сурва весела година" ... като събереш малко от тук от там и те се събират. Невиждам смисъл сега да си купиш някво гадно захранване,,, да почне компа да ти забива, да си бъгнеш и другите части и ... отиде цялата машина.
А бе то геймърската машина си е сложна работа, ти хубаво ще си купиш добри части ама ти трябва добра кутия. Кутия която има добро охлаждане, да не загрява много, вградени вентилатори. Защото както знаеш , ако си вземеш обикновенна кутия и я наблъскаш с вентилатори, такива купени за по 12 лева, най-често започва да издава гаден шум. От тук следва, че трябва да ги смазваш с нещо ...
В този линк (по-доло) съм ти предложил една сравнително добра кутия.
http://www.multirama.bg/product/5754...undred-eu.html
Може да не предпочиташ точно тази, но каквато и кутия да си закупиш за добро охлаждане трябва да има вентилатори. Освен ако не си вземеш няква с водно.
Та така със захранването, както казах в предния си пост - комп. се купува веднъж на 3-4 години, неискам да ти кажа купи си супер скъпи неща, но гледай какво взимаш. По-скъпото е по-добро, но пък трябва да си има някаква граница. Ако добавиш още 400 лева към тези 600 , като бюджет, може да си зглобиш една много добра машина, която ще ти върши рабора повече и от 4 години . Говоря ти 1000 лева без мишка и клавиятура, монитор, колонки, слушалки ... маус падове и сякви други принтери и шнорхели. Темата с мишките и клавиятурите е много страшна, защото става въпрос за удобство, ниска цена и извън земни качества. Пък за слушалки да не става въпрос ( Razer Orca the best ! ).
Това е от мен, приятно избиране на части![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Програмата е безплатна. Линк.Първоначално написано от Wax
С конфигурация пък с процесор за лаптоп ?![]()
![]()
![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Е човек ти го хвърли в оркеcтъра c тоя Антек... Той иcка захранване за 20 лева да взема, ти кутий за по 100+ му предлагаш. То че cи трябва, трябва, ама тва е друго.
Не ме разбра.
Като я пусна да я инсталирам ми дава ерор, щото не ми е едно към едно моя Win7 с оригиналния.
А да си чувал, че ако Socket гнездата са съвместими може и процесор за лаптоп да си сложиш![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
xD Така е, като иска моща машина трябват жертви
, пък и айде сега няква видео карта за 200 лева и захранване за 20 ... Каде отиваш може би ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Нали това му обяcнявам, че cи прави caмоделна бомба...
Нещо не съм разбрал... пак![]()
Първоначално написано от Wax
Може ли линк към дъно със сокет FCPGA988 ? Или си зел и дъно от лаптоп ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Дъното не го знам какво е.
Custom изработка е от ASRock
Да а моя комп е проектиран от НАСА
Don't hate the hacker,
hate the code!
@Wax излез от филма...