.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от MoD3RatoR
    Здравейте,
    един съвет към автора на темата: Препоръчвам ти, защото така знам, да използваш карта АТИ за процесор на АМД, чувал съм че производителността на самата машина се увеличава. Така като те гледам сигурно няма да се задоволиш само с ГТА 4 или Мафия (някоя си) , компютърна система се купува веднъж на 3-4 години затова СЕГА е времето да си купиш добри части .
    http://www.multirama.bg/product/7888...6850-1-gb.html
    Това е една много добра карта, цената й е повече от 200 лева, но си заслужава. Като ти гледам другите части , този процесор 3.4 GHz много добре ще му подхожда една добра видео карта, като тази.
    Айде със здраве и успех, дано намериш това което търсиш.
    Благодаря за изчерпателния отговор!
    А да попитам сега... да кажем с тая ми конфигурация, ако си купя някво тъпо захранване 400W на куче марка... ще ме държи ли няколко месеца без да прави проблеми, аз после ще го сменя, че са много скъпи бе, да му се не види?!

Недей си давай парите за "някво тъпо захранване 400W на куче марка", купи си сега добро захранване. Пък ако не си събрал достатъчно пари изчакай малко - това е по-добрият варият. Идва Колера, идва "Сурва весела година" ... като събереш малко от тук от там и те се събират. Невиждам смисъл сега да си купиш някво гадно захранване,,, да почне компа да ти забива, да си бъгнеш и другите части и ... отиде цялата машина.
    А бе то геймърската машина си е сложна работа, ти хубаво ще си купиш добри части ама ти трябва добра кутия. Кутия която има добро охлаждане, да не загрява много, вградени вентилатори. Защото както знаеш , ако си вземеш обикновенна кутия и я наблъскаш с вентилатори, такива купени за по 12 лева, най-често започва да издава гаден шум. От тук следва, че трябва да ги смазваш с нещо ...
    В този линк (по-доло) съм ти предложил една сравнително добра кутия.
    http://www.multirama.bg/product/5754...undred-eu.html

Може да не предпочиташ точно тази, но каквато и кутия да си закупиш за добро охлаждане трябва да има вентилатори. Освен ако не си вземеш няква с водно.

Та така със захранването, както казах в предния си пост - комп. се купува веднъж на 3-4 години, неискам да ти кажа купи си супер скъпи неща, но гледай какво взимаш. По-скъпото е по-добро, но пък трябва да си има някаква граница. Ако добавиш още 400 лева към тези 600 , като бюджет, може да си зглобиш една много добра машина, която ще ти върши рабора повече и от 4 години . Говоря ти 1000 лева без мишка и клавиятура, монитор, колонки, слушалки ... маус падове и сякви други принтери и шнорхели. Темата с мишките и клавиятурите е много страшна, защото става въпрос за удобство, ниска цена и извън земни качества. Пък за слушалки да не става въпрос ( Razer Orca the best ! ).
    Това е от мен, приятно избиране на части
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Цитирай Първоначално написано от Wax
    Тая програма не ми тръгва. Ако я има Open Source Да ми кажеш, щото Windows ми е модифициран?
    П.П. С конфигурация съм
    Програмата е безплатна. Линк.

С конфигурация пък с процесор за лаптоп ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Е човек ти го хвърли в оркеcтъра c тоя Антек... Той иcка захранване за 20 лева да взема, ти кутий за по 100+ му предлагаш. То че cи трябва, трябва, ама тва е друго.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Не ме разбра.
    Като я пусна да я инсталирам ми дава ерор, щото не ми е едно към едно моя Win7 с оригиналния.
    А да си чувал, че ако Socket гнездата са съвместими може и процесор за лаптоп да си сложиш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Е човек ти го хвърли в оркеcтъра c тоя Антек... Той иcка захранване за 20 лева да взема, ти кутий за по 100+ му предлагаш. То че cи трябва, трябва, ама тва е друго.
    xD Така е, като иска моща машина трябват жертви , пък и айде сега няква видео карта за 200 лева и захранване за 20 ... Каде отиваш може би ?!
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Нали това му обяcнявам, че cи прави caмоделна бомба...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Нещо не съм разбрал... пак

Цитирай Първоначално написано от Wax
    Не ме разбра.
    Като я пусна да я инсталирам ми дава ерор, щото не ми е едно към едно моя Win7 с оригиналния.
    А да си чувал, че ако Socket гнездата са съвместими може и процесор за лаптоп да си сложиш

Може ли линк към дъно със сокет FCPGA988 ? Или си зел и дъно от лаптоп ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Дъното не го знам какво е.
    Custom изработка е от ASRock

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Да а моя комп е проектиран от НАСА
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Супер фен
    @Wax излез от филма...