- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тежки филми
Препоръчайте ми тежки филми, които не свършват с хепи енд.. нещо за човешки драми или наркотици.. като Requiem for a dream или Beautiful
Обичам.. гушната в тебе да заспя
Trainspotting
то густо, то пусто
Never Let Me Go
The Basketball Diaries
Million Dollar Baby
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
the rules of attraction
анти романтична комедия е и всичко свършва зле. много е забъркан също така. и реален. и това, че не е поредната измишльотина те дразни, докато го гледаш
горещо препоръчвам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз този препоръчвам.Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Ревала съм като бебе на него.![]()
И спря да се върти за миг земята..
snabba cash тая нощ го гледах... доста силен
то густо, то пусто
Mentiras y gordas
Пас, Карола, Карлос, Соня, Нико, Тони, Марина и Лео са група младежи, които тепърва навлизат в живота и експериментират с наркотици, секс и лъжи. Те обичат да губят себе си в музиката и вълненията на испанския нощен живот: срещи и забавления на плажа, в клубове и в барове. Когато слънцето изгрява, истината изплува отново и групата се сблъсква с горчивата реалност.
лично за мен - най-добрият![]()
пропуснах да препоръчам и най-великият филм за всички времена![]()
Този си мислех дали да го пусна, но се замислих защо края да не е хепи енд?Първоначално написано от tArIkAt
Тhe green mile
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
'Remember me' и 'Greta'
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
хепи енд е края, обаче като цяло е много тъжен и силен, мен лично ме трогва много повече, отколкото наркоманските истории с фатален завършек..Първоначално написано от Mirage3
Sid and Nancy
21 Grams
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Lorenzo's Oil / Маслото на Лоренцо (1992)
Requiem For A Dream![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Gran Torino
Changeling
Million Dollar Baby (вече го казаха, но все пак. не е филм за изпускане)
The Curious Case of Benjamin Button
Trust
Unthinkable (аз лично не го намирам за толкова тежък колкото останалите, но определено остави трайна следа в съзнанието ми. дано да го разбереш)
Последно редактирано от scar.ss : 01-28-2012 на 19:14
Arlington road
Майкъл Фарадей (Джеф Бриджис) е наскоро овдовял преподавател по история, който живее с 10-годишния си син Грант (Спенсър Кларк) в предградията на Вашингтон. Загубата преди две години на съпругата на Майкъл и майката на Грант (младши агент на ФБР, убит по време на акция) все още населява спомените на баща и син.
По странно стечение на обстоятелствата Майкъл и Грант се сприятеляват с Оливър и Черил Ланг (Тим Робинс и Джоан Кюсак) - жизнерадостно, типично американско семейство, току-що настанило се в предградията. Родителите правят всичко възможно, за да спечелят Майкъл и Грант на своя страна, и съвсем скоро Грант и синът на семейство Ланг, Брейди (Мейсън Гембъл) стават неразделни приятели. Най-накрая дългият период на траур изглежда приключил.