.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не ми идва от два месеца

Не ми идва от два месеца според вас какво да направя ?

Град
    in my house
    Да не си отслабнала рязко
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    От колко време имаш цикъл?

1.На колко си?
    2.Може и да си бременна, ние не можем да ти кажем . Ако смяташ, че имаш проблем отиди на генеколог

Град
    in my house
    Цитирай Първоначално написано от sweetxstar
    1.На колко си?
    2.Може и да си бременна, ние не можем да ти кажем . Ако смяташ, че имаш проблем отиди на генеколог
    eliskata96, 96 - надявам се да не е бременна
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Водиш ли полов живот?
    Храниш ли се пълноценно? Пазиш ли диети? Някакви съпъстващи заболявания да имаш? Приемаш ли медикаменти?
    Майка ти с редовен МЦ ли е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не водя полов живот
    не пазя диети
    на 14-15 години сам
    г/д от една година ми идва6е

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Спокойно нормално е да ти закъснява, цикълът ти още не е редовен, на мене не ми е идвало от 4 месеца не се безпокой.

Mерси за отговорите на вси4ки

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Защо отговаряш избирателно?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Четох в някакво списание че менструацията може да не ти идва до 6 месеца.. Прави си сама сметката.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от kitty02
    Четох в някакво списание че менструацията може да не ти идва до 6 месеца.. Прави си сама сметката.
    Повече недей да четеш това списание.. Т.е.. то, че може - може, но това не значи да седиш спокойно и просто да чакаш да ти дойде. Има ред причини, поради които може да не идва и както има и безобидни от сорта на смяна на климат, промяна в теглото, стрес ( при мен са това ), така и може да не са никак за подминаване. Един преглед да ти е мирна главата и готово. Ако има проблем, колкото по-рано се открие - толкова по-лесно се разрешава

благодаря за отговорите а има ли някакви хапчета за предизвикване на менструацията ? как се казват и г/д на каква цена са може ли да ми кажете че вече започнах да се притеснявам...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eliskata96
    благодаря за отговорите а има ли някакви хапчета за предизвикване на менструацията ? как се казват и г/д на каква цена са може ли да ми кажете че вече започнах да се притеснявам...
    Първо се консултирай с лекар,после ако са нужни някакви лекарства ще си купиш това,което той ти е препоръчал. Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Mссссссссс

Спокойно <3 НА мене не ми идваше 6 - 7 месеца . После ми дойде и после 2-3 месеца пак нее ... В началото това е нормално

Цитирай Първоначално написано от eliskata96
    Има, но се предписват от гинеколог, ако той/тя прецени, че има нужда.

Цитирай Първоначално написано от annitto1
    Спокойно <3 НА мене не ми идваше 6 - 7 месеца . После ми дойде и после 2-3 месеца пак нее ... В началото това е нормално
    Не знам колко е нормално..чак такава пауза е плашеща.

аз имах проблеми с цикъла - цяло лято не ми идваше. Ходих по лекари и ми предписаха хормони за да ми предизвикат цикъла. Накрая ми дойде и оттогава насам си ми е редовен. При мен паузата си имаше причина - рязко и драстично отслабване заради нервите и проблемите, които ми се струпаха. Съвета ми е да отидеш на лекар и да те прегледат за всеки случай.
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си