.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от Glorybox

От човек, който е завършил НМУ и сега е в Българска филология забележки не приемам , занимавам се с коренно различна дейност.

Можеш да ни изпееш нещо за фон, но по-сериозна активност не мога да очаквам.

Ограничените хора са така. Когато не разбираш какво ти говоря, не си правиш труда да проучиш какво ти седи насреща и за какво спориш.

Това са плоско мислещите хора и тези без мисъл в главата си. Ако беше някой с мозък в главата, нямаше да имаш в речника думата "тъп."
    Честито , имаш кб.
    cyanide smells nice

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Много безсмислена тема.
    Според мен един умен човек не би си позволил да определя интелектуалният капацитет на хора, които не познава и ще осъзнава, че в много случаи поведението във виртуалният свят на даден индивид не е сходно на поведението му в истинският живот, така че твоята тема ми се вижда изключително арогантна и нагла...Сама се издаваш колко си надута и проста.
    Не се определя нищо , прочети добре темата .
    Въпросът е принципен, защо всички се засягате на тъп , като че ли е нещо срамно.
    Не се засягаме. Всяка твоя втора дума е "тъп".
    Защото това е ключовото понятие в темата .
    Все едно да говорим за кекс, и да не използваме почти никога думата.
    cyanide smells nice

И аз те мразя.
    Реално ако човек с ниски възможности за правене на връзки , с ниска възможност за осмисляне на това което се случва около него + слаба информираност може много лесно да бъде манипулиран и да се извлича изгода от това.
    Тя може да бъде материална ( тъпи маркетингови стратегии , на които да се върже ) , сексуална и т.н.
    Не до такава степен. За да бъде манипулиран, много по-лесно е да е човек с нисък филтър на информация, който да приема информацията си на доверие и да вярва в нещата, които са му по-удобни, отколкото ако е нискоинтелигентен. Така можеш дори да го убедиш, че можеш да правиш магии, докато някой нискоинтелигентен, който е предразположен за силно рационално мислене все ще се осъмни в нещата, ако няма доказателство - най-много да не може да ти разбере псевдо-доказателствата, но не да им се върже. Освен ако не го убедиш, че си на негова страна и ти повярва и почне да ти приема нещата на доверие донякъде, но човек с рационално мислене трудно приема неща на доверие. Другото, което е, че ще знае малко за света и затова няма да знае реално колко много измами има, а ще приема общоприетото за "най-вероятно правилни" - от това също можеш да се възползваш.

Но да се върнеш на варианта за човек с ирационално мислене и неопределена интелигентност. Естествено, за да се възползваш от този пропуск се изискват солидни знания за човешкото мислене, но в модерния свят има много системи, които вече се възползват от това - няма да изброявам такива.

А не забелязвам хора с по-нисък интелект да са по-податливи на това да се възползваш сексуално от тях. А и защо ти е да се възползваш, след като ако можеш това, ще можеш да го правиш и с взаимно съгласие?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

При взаимно съгласие отново се възползваш ( конкретно от съгласието на отсрещният човек ).
    Такива отговори чакам , нека всеки да сподели.
    cyanide smells nice

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
    И аз те мразя.
    Реално ако човек с ниски възможности за правене на връзки , с ниска възможност за осмисляне на това което се случва около него + слаба информираност може много лесно да бъде манипулиран и да се извлича изгода от това.
    Тя може да бъде материална ( тъпи маркетингови стратегии , на които да се върже ) , сексуална и т.н.
    Не до такава степен. За да бъде манипулиран, много по-лесно е да е човек с нисък филтър на информация, който да приема информацията си на доверие и да вярва в нещата, които са му по-удобни, отколкото ако е нискоинтелигентен. Така можеш дори да го убедиш, че можеш да правиш магии, докато някой нискоинтелигентен, който е предразположен за силно рационално мислене все ще се осъмни в нещата, ако няма доказателство - най-много да не може да ти разбере псевдо-доказателствата, но не да им се върже. Освен ако не го убедиш, че си на негова страна и ти повярва и почне да ти приема нещата на доверие донякъде, но човек с рационално мислене трудно приема неща на доверие. Другото, което е, че ще знае малко за света и затова няма да знае реално колко много измами има, а ще приема общоприетото за "най-вероятно правилни" - от това също можеш да се възползваш.

Но да се върнеш на варианта за човек с ирационално мислене и неопределена интелигентност. Естествено, за да се възползваш от този пропуск се изискват солидни знания за човешкото мислене, но в модерния свят има много системи, които вече се възползват от това - няма да изброявам такива.

А не забелязвам хора с по-нисък интелект да са по-податливи на това да се възползваш сексуално от тях. А и защо ти е да се възползваш, след като ако можеш това, ще можеш да го правиш и с взаимно съгласие?

Благодари се, че излизам за да не вия разбия на пух и прах теориите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Много безсмислена тема.
    Според мен един умен човек не би си позволил да определя интелектуалният капацитет на хора, които не познава и ще осъзнава, че в много случаи поведението във виртуалният свят на даден индивид не е сходно на поведението му в истинският живот, така че твоята тема ми се вижда изключително арогантна и нагла...Сама се издаваш колко си надута и проста.
    Не се определя нищо , прочети добре темата .
    Въпросът е принципен, защо всички се засягате на тъп , като че ли е нещо срамно.
    Tи чрез тази тема поставяш етикет на една въображаема група от хора, че са тъпи и питаш ние какви ползи имаме от това, че те използват интернет. И със същата тази тема ти самата си печелиш етикет "Най-тъп кофаджия '11"

Хора, които поради някаква причина са по-ограничени в мисленето си винаги ще има .
    И защо трябва това да ги обижда, все пак това е реалността.
    Ако беше прочела по-задълбочено щеше да забележиш , че много маркетингови стратегии се базират на слабостите в човешкото възприятие, интелект и т.н. , а тъп е общото наименование на тези пропуски.
    И да, винаги ще има някои т.нар. по- "тъпи" от други , това е константа.
    Ако всички са идеален показател, т.е. всички са с равен идеален показател , защото той е само един , то тогава няма да има тъпи.
    cyanide smells nice

По по-горната ми дефиниция на "тъп", изглежда е наистина сред най-тъпите.

А бтв потенциалното ниво на аутизъм в темата е НЕЧОВЕШКО, а дори глобала не е писал. What is this, wrongplanet.net?

По-скоро има няколко провокатора , които приказваме в този стил, което довежда до подобни реакции и от другите, които биха реагирали иначе по различен начин.
    cyanide smells nice

По-скоро има няколко провокатора , които приказваме в този стил, което довежда до подобни реакции и от другите, които биха реагирали иначе по различен начин.
    Нене, не говорех за актуалното реализирало се ниво, а за потенциалното достижимо.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    К'ва е тая тъпа тема, бе?!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mL2Bgj-za5k[/youtube]

Re: Тема за размисъл

Защо е изгодно тъпите хора да имат интернет.
    Вие сте .
    Какви изгоди имате от това.

Изгодно е, защото се правят на умни, заблуждават част от обществото, но в реалния живот са нищо, крият се в големи компании и при проблем, чакат другите да им помогнат. Тези хора са нищо, защото в реалния живот не могат да задействат ограничения си мозък да мислят в една неограничена насока.
    Лично от такива хора, изгода нямам, освен от време на време да ги слагам на мястото им, със сарказъм или ирония, което лично ме удовлетворява, когато ми е скучно.
    Дефиниция за тъп - човек, който е умствено ограничен, няма цел в живота с елементарно държание, опитващ се да направи впечатление не с друго, а с простотията си.
    А, ако трябва да разбирам по друг начин въпросите, а не съм тъпа, а изгодата ми от това, е че съм няколко крачки пред останалите.

Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
    - - - - - - -
    And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
    Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
    Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
    Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes

空の下でカオス
    Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си