- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за размисъл
Честито , имаш кб.Първоначално написано от ledenakrasota
cyanide smells nice
Защото това е ключовото понятие в темата .Първоначално написано от ledenakrasota
Все едно да говорим за кекс, и да не използваме почти никога думата.
cyanide smells nice
Не до такава степен. За да бъде манипулиран, много по-лесно е да е човек с нисък филтър на информация, който да приема информацията си на доверие и да вярва в нещата, които са му по-удобни, отколкото ако е нискоинтелигентен. Така можеш дори да го убедиш, че можеш да правиш магии, докато някой нискоинтелигентен, който е предразположен за силно рационално мислене все ще се осъмни в нещата, ако няма доказателство - най-много да не може да ти разбере псевдо-доказателствата, но не да им се върже. Освен ако не го убедиш, че си на негова страна и ти повярва и почне да ти приема нещата на доверие донякъде, но човек с рационално мислене трудно приема неща на доверие. Другото, което е, че ще знае малко за света и затова няма да знае реално колко много измами има, а ще приема общоприетото за "най-вероятно правилни" - от това също можеш да се възползваш.Първоначално написано от Glorybox
Но да се върнеш на варианта за човек с ирационално мислене и неопределена интелигентност. Естествено, за да се възползваш от този пропуск се изискват солидни знания за човешкото мислене, но в модерния свят има много системи, които вече се възползват от това - няма да изброявам такива.
А не забелязвам хора с по-нисък интелект да са по-податливи на това да се възползваш сексуално от тях. А и защо ти е да се възползваш, след като ако можеш това, ще можеш да го правиш и с взаимно съгласие?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
При взаимно съгласие отново се възползваш ( конкретно от съгласието на отсрещният човек ).
Такива отговори чакам , нека всеки да сподели.
cyanide smells nice
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Благодари се, че излизам за да не вия разбия на пух и прах теориите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Tи чрез тази тема поставяш етикет на една въображаема група от хора, че са тъпи и питаш ние какви ползи имаме от това, че те използват интернет. И със същата тази тема ти самата си печелиш етикет "Най-тъп кофаджия '11"Първоначално написано от Glorybox
![]()
Хора, които поради някаква причина са по-ограничени в мисленето си винаги ще има .
И защо трябва това да ги обижда, все пак това е реалността.
Ако беше прочела по-задълбочено щеше да забележиш , че много маркетингови стратегии се базират на слабостите в човешкото възприятие, интелект и т.н. , а тъп е общото наименование на тези пропуски.
И да, винаги ще има някои т.нар. по- "тъпи" от други , това е константа.
Ако всички са идеален показател, т.е. всички са с равен идеален показател , защото той е само един , то тогава няма да има тъпи.
cyanide smells nice
По по-горната ми дефиниция на "тъп", изглежда е наистина сред най-тъпите.
А бтв потенциалното ниво на аутизъм в темата е НЕЧОВЕШКО, а дори глобала не е писал. What is this, wrongplanet.net?
По-скоро има няколко провокатора , които приказваме в този стил, което довежда до подобни реакции и от другите, които биха реагирали иначе по различен начин.
cyanide smells nice
Нене, не говорех за актуалното реализирало се ниво, а за потенциалното достижимо.Първоначално написано от Glorybox
К'ва е тая тъпа тема, бе?!![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mL2Bgj-za5k[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Glorybox
Изгодно е, защото се правят на умни, заблуждават част от обществото, но в реалния живот са нищо, крият се в големи компании и при проблем, чакат другите да им помогнат. Тези хора са нищо, защото в реалния живот не могат да задействат ограничения си мозък да мислят в една неограничена насока.
Лично от такива хора, изгода нямам, освен от време на време да ги слагам на мястото им, със сарказъм или ирония, което лично ме удовлетворява, когато ми е скучно.
Дефиниция за тъп - човек, който е умствено ограничен, няма цел в живота с елементарно държание, опитващ се да направи впечатление не с друго, а с простотията си.
А, ако трябва да разбирам по друг начин въпросите, а не съм тъпа, а изгодата ми от това, е че съм няколко крачки пред останалите.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.