- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Края на света през 2012
Вярвате ли,че края на света ще е през 2012г. и какво ви е мнението за това дето се говори?
Бейби,кажи ми къде ти е сърцето?
Да не го забрави в на оня BMW-то?
Избираш кинти,а любовта захвърляш!
Цял живот по некви мамини се фърляш!♫♪♫♪♫♪
Няма ли поне 50-100 такива теми вече?
Im back...
Даа, то така става, изведнъж отнякъде си идва края на света.... Стига вече сте я дъвкали тази тема!
True story.
Ще свърши.Доказано е.Затова да не забравите да си го напишете на статусче във фейсбуц.
Мнението ми за този въпрос е следното.Твърде много се говорят празни приказки на ляво и на дясно,твърде много "апокалиптични прогнози",твърде много филми,книги различни информации,едните казват ще ни удари метеорит,други ще ни посетят извънземни,трети че земята ще избухне,четвърти че ще претърпим ужасни катаклизми и слънцето ще избухне и т.н.Според мене лично нищо няма да стане зад всичко това се крие една конспирация за печелене на пари от шапки,книги,филми,сериали,ч аши и други предмети и дейности.НО ако се нагласиш че света ще свърши ще живееш в страх и напрежение до последния момент на истината а ако си спокоен и вярваш на трезвената преценка живота ти ще върви както до сега вие изберете да сте лунатици или сериозни,пораснали хора!!! Защото мисля че в този сайт сме точно такива !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не вярвам.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
То че ще свърши е факт но не мисля че ще е през 2012 .. Доста по натам ще е все пак слънцето ни няма да е вечно а и има и доста други космически заплахи ..
Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!
Ще настъпят тотални промени! Светът няма да е същият!
И какви ще са тези промени би ли ни осведомил ..Първоначално написано от loveca777
Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!
Ще оцелее само малка част от човечеството! Всичко ще започне от начало!Първоначално написано от melina88
![]()
А ти откъде си толкова сигурен какво ще се случи? Никой не знае. Според мен са пълни глупости...
Сами аз знам, но ако разкрия тайната ще ме убият!Първоначално написано от Concussion
Идеята доста ме плаши, да си призная честно. Човек като помисли за това повечко време и мозъчето му започва да си въобразява, че е истина, но аз лично се надявам да е просто предположение, както уж щеше да е краят преди години и т.н.
Манипулация на човешкия мозък си е тва...
>>DjBelev<<
The End
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kCpjgl2baLs&feature=feedlik[/youtube]
True story.