.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Продавам телефон Nokia E51.

Продавам телефон Nokia E51. На 1 година вече, с леки външни белези, без забележки при работа. Телефонът поддържа интернет, wi-fi, GPS, радио, камера и други екстри.
    Линк с характеристиките на телефона ==> http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...e51-p19609939/
    Цената на телефона нов е 330 лева, аз му търся около 2 пъти по-малко, но все пак цената е по договаряне, тъй като си взех i-phone и този ми е излишен. Офертите - тук или на личен Поздрави!
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

ъп
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Телефонът няма GPS. Не подвеждай хората!

Супер фен Аватара на NissaN
    Няма GPS но има карти нокиа мапс и можеш да го свържеш с приемник нали и аз имам Нокиа Е51 и съм доволен,дори е по.добър от някой нови смартфони и доста по-здрав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си