- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ядете ли ..
Ами реших да ви попитам ядете ли скариди и харесват ли ви защото от няколко дена врънкам майка да вземе и някои авери ми казват че са много хубави има и 1 сериалче дето го дават по БТВ комеди "Моите мили съседи" е че там се пръскат да ядат скариди .. аз одавна бях ял но не се сещам кфо беше точно ..![]()
EWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWW
Ей такива от Метро си взимаме
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Анабол и боб да има, друго не ме интересува.
n00bs
стават за едене ама за тея пари моиш си земиш и по-вкусни ралти
Какъв вкус имат?Много вкусничко изглеждат.И жилави ли са?Защото съм яла калмари,които бяха бая жилавички.Първоначално написано от kalpazanka
Не са жилави.Докарват на....хм...мисля, че пилешкото е с най-подобен вкус.
свинско FTW. Дано да направим луканки тая година <3
Адски крехки са.Първоначално написано от DeviL_AsS
Калмари аз също не ям- дърпах се веднъж с тях и повече не повторих. Не е точно пиле, но и риба не е. Опитай ги, не вярвам да съжаляваш.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Раци>скариди
Always wanna play but never wanna loose
Калмарите си имат пениз за готвене и почти винаги ги правят жилави, докато скаридите са много меки.Първоначално написано от DeviL_AsS
По въпроса: как няма да ям, погледни!!!!
![]()
TheShoah
не съм фен на моркста храна, но скаридите ен са толкова лоши
само където е ужасно пипкаво да ги обелиш
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Обсъждате темата с такъв интерес все едно заглавието е "ядете ли пениси".
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga