- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ефективен спорт
Еми съжелявам,това наистина не го знам от опит,правя просто предположения,ако искаш пробвай теорията ми на практика.
А да..Отиди да тренираш ММА ако искаш![]()
Скъпо ми е-спортът е евтин,но не и екипировкатаПървоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ми ти да няма всеки ден да я взимаш тая екипоровка? .. Купуваш един път и ползваш завинаги![]()
Смятала съм-екипът е към 100лв. грубо,а нямам толкова паричкиПървоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Сега ми дойде друго на ума,ама май не е тва дето искаш - плуване в група3-4-5 пъти седмично да се събирате и да ви учат там,да плувате за време определен стил и тн.
Не съм бил в такава група де,но да рече предполагам ;d
Явно много искаш да се удавяПървоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
Екипът пак ми е скъпТрябва ми нещо без екип-аз от нас да си взема нещо,да е евтин и да е боен спорт
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Записвам се да следя темата.И аз се разтърсих за такъв спорт,за сега съм заседнала само на тае-бо .. Справка - аз също съм от София.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ако сте от пловдив-можем да помогнем ....ако няма парички за екипировка -има оборотна...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ееее, спорт без пари няма, какъвто и да е, то си е хоби и трябва да му се отделят пари.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е ся случайно прочетох нещо на торбата си за ръкавиците ...
WARNING: Boxing is a contact sport. Any contact sport can be dangerous and result serious injury ............................ Anyone using this equipment must assume the risk of any injury.
пп: мога да добавя още че EVERLAST USA е Made in Pakistan
та си помисли дали искаш да практикуваш боен спорт, че стават фалове от сякъв вид
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Само не разбрах как се вдига маса от "стрийт" фитнес, и то от жена, с отрицателен калориен баланс.
Хах,хич не я долавяш иронията ейПървоначално написано от SolusChristus
![]()
ПП Да не си и ти лостаджия![]()
Първоначално написано от HolyShit
аа нееее
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ти не разбирашПървоначално написано от SolusChristus
на стрийт фитнеса просто тялото не издържа и се нацепва! не е нужно да ядеш анаболи, стероиди, протеини, креатини ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Със 100 кила под раменете, адския лостаджия съм.Първоначално написано от HolyShit
![]()
5/3/1 overhead press, squat, bench, deadlift + Dave Tate's Periodization Bible. ABxCDxx
Оууу,да искам!Първоначално написано от firstdiesel
Ама кик бокса повече ми допада
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
обзалагам се че много бързо ще ти мине мерака. ако изобщо почнеш, де ...Първоначално написано от Yankee
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Мхм,надалиПървоначално написано от firstdiesel
Не съм тъпо кифле,дето го прави за гъзария има си други причини.
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
аха ... а аз не съм тъпа млада мутраПървоначално написано от Yankee
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
тренирай киокушин карате
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Ами,надали сиПървоначално написано от firstdiesel
![]()
DasReich,от колко време тренираш киокушин?Хубаво ли е?
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Тренирал съм много малко време, но пък имам възможността всеки ден да съм с един от най - изявените млади таланти в България хаха![]()
Доколкото прочетох, точно това е за теб ! Единственото, което ти трябва е едно кимоно.
Дисциплина, здрав дух и самозащита - друго не ти трябва
п.п. Забравих само да спомена, че изпитите за по - високите колани са бая скъпи
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
От София ли си?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Искаш бойни изкуства а не искаш да тичаш на стадиона .. тия ги разпукват от тичане .. не си мисли че ще отидеш ха ха и ще ги изпонабиеш.. А защо не опиташ някакви танци примерно ? Ако избереш по-натоварващи и такива да са ти приятни с кеф ще ходиш..
къв кътлър кво куропредпазител тва е момиче уеПървоначално написано от firstdiesel