- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ефективен спорт
Хаха, ти дисциплината я разбираш трениора да ти я налага така ли ? Ако харесваш спорта сама ще си я налагаш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
![]()
![]()
![]()
разби ми сърцето
Yankee недей така , сега ловеца може се хвърли от някой лост![]()
Със сигурност дисциплината е по-различна от този в бойните спортове.Там се изгражда дух,достига се духовното,самоусъвършенст аш се....Първоначално написано от awerw
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Направо върви в ШаолинПървоначално написано от Yankee
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
там е без пари!Първоначално написано от awerw
Като искаш бойно изкуство, отивай в залата и сама ще разбереш дали ти харесва, ние тука не можем да кажем вместо тебе. Обиколи 2-3 зали и ще си прецениш сама. Ама за под 30 лева едва ли ще намериш.
Само тялото със фитнес със сигурност ще го стегнеш по-лесно, но пък БИ ще ти дадат много повече от стегнато тяло..
Точно тва и аз казвамПървоначално написано от ZipFail
![]()
Иначе никой ли не може да предложи БИ в София и да е евтино?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
еее евтино евтино евтино като искаш евтино ела да си бием шамариПървоначално написано от Yankee
Първоначално написано от svodnika
не искам да бия момчета
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Е в тая тема се сетих, че автора беше писал за кик/тай бокс за по 25 на месец http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440405
След това виж тук - http://mma-bulgaria.com/clubs/index/1/0/page:1
Все пак недей да оставяш цената да е единстеното определящо
ПП: Сега видях, че има шотокан, кик-бокс и киокушин за 30 на месец, даже сигурно тея дни ще отида да видя за кво става на въпрос http://mma-bulgaria.com/clubs/view/0...i-grad-ilinden
Таекуондото също е вариант, но си нямам хал хабер в София как седи положението.
И аз съм се замисляла за таекуон до,но не знам доколко помага в уличен бой например.Първоначално написано от Shines
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
От кога бият момичета на улицата ?
sapphire5![]()
Относително е да се каже, колко ще ти от полза.Две момичета от класа го тренират от началото на годината и са доволниПървоначално написано от awerw
.
Бият и то здраво.Всеки и всичко.Ся кат съм в България като гледам кви неща ми приказватПървоначално написано от awerw
Направо оставам така
![]()
Само Бойко Борисов - Бойка не го бият
Иначе представям си близкото бъдеще, когато жената ще управлява света и ще заеме мястото на мъжа
Жените ще станат силният пол по физика както вървят нещата...![]()
АМА ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОЕМАТ АНАЛНО,ТОВА СИ Е ПРИЗНАК НА СЛАБОСТ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А верно - това ше е спомен за доброто старо време
![]()
Първоначално написано от Yankee
Абе ти идиот ли си бе?Един бански ли не можеш да си купиш.Бъхти бедната душа.Хем да тренираме,хем да сме пичове,хем да не ни се пипа джобчето-айде мотора.
бахти 9 страници,за нищо...как да те упътим,като ти самата не знаеш какво искаш...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Май ти си идиот,пичПървоначално написано от Vladel
Като не можеш да даваш подходящи мнения си мълчи и си помпай мускулите.
И да,9страници са,но знам какво искам-да ми се препоръча БИ![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum