- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ефективен спорт
Аз официално се оттеглям от темата, не мога повече![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да,ако искаш и ние да ти го плащаме всеки месец..Да не се бъркаш в джоба ? ...
ето аз ти препоръчвам муай тай или кикбокс ..само дето не мога да ти препоръчам зала за без пари в софия ...ако беше в пловдив щяхме да измислим нещо-да тренираш без да плащаш,а в замяна да миеш залата преди и след тренировка примерно...![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Леката атлетика в София е безплатна на повечето места, а джогинга е страхотно занимание.
Също така бих ти препоръчал плуване, но спорта е скъп. Не говорим само за костюм - един бански можеш да си намериш и за 20лв. Цената е в тренировките. Излиза минимум 5лв на плуване.
Не е ли късно вече за лека атлетика?Първоначално написано от kadishona
на 17г. съм
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
никога не е късно стига да имаш желание и да даваш всичко от себе си
Някои спортове изискват предишен опит и са само до определени години,затова питамПървоначално написано от selskitarikat
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
ти няма да ходиш на световно а просто искаш да спортуваш нещо за да се стегнеш не виждам защо да не може
а някои теми ,искат само да бъдат разтягани,за да се трупат мнения....а кат гледам ,момичето основно това прави![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
как позна nаvаr?а толкова добре бях почнала да разтягам темичката
![]()
kadishona ,знаеш ли кога са записванията по лека атлетика в който и да е клуб в София?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от Yankee
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не съм чел всички мнения, но единственият спорт, който натоварва абсолютно всички мускули на тялото е плуването. Не знам откъде си, нито как стоят нещата, но ако споделиш съм убеден, че някой ще те упъти, стига да желаеш.
За "стягане" също може и просто да си бягаш в парка =]]]
Плуване - лечебно средство...Първоначално написано от Adastra
![]()
Aко с мнението си целиш да покажеш, че според теб плуването не развива мускулите на тялото, а само калява организма, смея да кажа, че си доста в грешка. Ако не - моля те, поясни се, за да разбера какво си имал предвид.Първоначално написано от firstdiesel
Пък относно твърдението, че само плуването натоварва всички мускули: И ти си доста в грешка.![]()
в борбата се натоварват всички мускули, австралийски футбол-ръгби, СБИ, бодибилдинг, силов трибой и много други ....Първоначално написано от Adastra
пп: всички плувци си мислят, че плуването е дъ бест спорт .. също като фуболистите за футбола. Всеки си хвали своето без да разбира много ....
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
А бе diesel колко кг са тия на щангата на аватара ти е
20-30 ...Първоначално написано от HolyShit
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
след 2минутно смятане се оказаха 190 ..... (20+15+5+15+15+5+5+2.5+2.5)х2 + 20 = 190 нали ??Първоначално написано от HolyShit
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ам не е зле ... аз съм много дроб в момента на лег - миналата събота едвам бутнах 100 кила 4 пъти, беше ме страх да сторя 5тотоПървоначално написано от HolyShit
май ша вкарам анавар![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Лега ми е най-труден..
За кво говорим въобще80 кг едвам едвам Клека 85х5 (x5 серии)
Начи някъде към 90 ще ги правя 5 повторения , целта е 3x bw тяга 2.5x bw клек и 2x bw лежанка
![]()
ам немой са лигави ....Първоначално написано от HolyShit
ам аз тези стойности ша ги сторя с Анавар, ама немам кяр![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9