- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нисък съм..
Здравейте. Проблема ми е, че съм на 15 години и съм едва 165-7 сантиметра. За 2 години съм пораснал с около 20-23 сантиметра, но сега е доста по - бавно. Баща ми е около 185 см, а майка ми 160. Ходил съм на стрийт фитнес, но сега мисля да се запиша на фитнес. Ще попречи ли на растежа ми?
Баскет, човече, тва е истината. :д
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
и с чук да те удрят по главата няма да ти попречи момчетата растът до кам 25-6 години такаче имаш времеаз драпнах мн като малак сега по малко мои приатели които са били с глава по ниски от мен сега са с глава над мен такаче ако ваще са високи сигурно и ти ще порастнеш
![]()
не те познавам, но съм почти сигурна, че ти съм азПървоначално написано от extreme16
с аватар на Travis McCoy и апелираш за баскет ..... нда... ти съм аз... развивам шизофрения
![]()
![]()
тамм да, баскета помага![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Спрете да заблуждавате хората. Нито баскетболът, нито волейболът, нито плуването, нито яденето, нито срането, нито умуването, нито задаването на въпроси, нито обмислянето ще помогне на някой да стане по - висок, ако това НЕ Е ЗАЛОЖЕНО В кода на гените му.
Това дете е на 15 години и може да започне спорт, който дори не харесва, само заради псевдо-необмислени коментари като тези?
Жалко, че тук преди време имаше повече хора с положителен интелектуален капацитет.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Нескуик![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Жалко, че се мислиш за по-умен от останалите, като не познаваш много от тях. ;]]Първоначално написано от SWASTIKA
Fuck it.
спокойно, височината ти не е много зле, но ти тепърва ще растеш още. Мой приятели са били като теб и за 1година дръпнаха с 15-ина сант..
И аз![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Съгласна ...+1Първоначално написано от Cvetii95
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
Прав е swastika, баскетбола и плуването по никакъв начин не те правят по-висок. Аз като съм си дърпал оная работа толкова пъти, да не би да е станала 30 см ?
Скачането и висенето не те правят по-висок. Всичко е до ген и хормони.
Едно от малкото неща които можеш да направиш е да гледаш да спиш по поне 8-9 часа всяка нощ, защото именно при дълбок сън се отделя хормон на растежа.
Фитнеса няма да ти навреди, даже може и да ти помогне по-натам. При тренировки с високи килограми също се отделя хормон на растежа, само че това чак когато станеш напреднал, в момента най-много да се контузиш.
Като видя, че в някоя тема, някой си казва, че баскетбола помагал за издължаването и вътрешно ми притреперва.
Казал го един, казали го двама, третия вече вярва, без да знае за какво става на въпрос.
Ако ще помагате на някой, помагайте най-вече с личен опит, а не с наизустени отговори.
ПП: SWASTIKA се е върнал..![]()
И спря да се върти за миг земята..
майка ми и баща ми са 160 и 175, аз съм 184.5, малко странно, но замислете се, коби браянт тренира баскетбол от както се помни и е към 170, така че аз мисля, че баскетбола не помага за ръстежа на човека, за волейбола не знам, но все пак се чудя що съм толкова висок, никой от роднините ми не е над 175 см ;P
Жалко, че пишеш без да мислиш.Първоначално написано от extreme16
Ако в гените на това момче е заложено да е нисък, ако ще и да виси по цял ден на коша, пак няма да порасне.
Но е факт, че момчетата израстват малко по-късно и това, че на 15 години е висок 167см, не означава задължително, че няма да порасне повече...но и не означава, че ще дръпне. Всичко е до ген. Колкото и да тренира плуване, баскетбол или какъвто и да било друг спорт, ако не му е заложено да расте повече, няма да порасне
Обичам ги тия капацитети, дето от всичко разбират...![]()
SWASTIKA-много хубав ник имаш![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Споко!Имах един познат,коийто дръпна след 18 години.Така че имаш още време и хич да не ти пука!
Това за Коби Браянт е пълна глупост. Какви 170см,той е почти 2 метра(197см). А по темата,какво като си нисък. Не може всички да са високи, пък може и изведнъж да дръпнеш.Първоначално написано от Erepublik95
аз не съм съгласен със 6тур4ето. Ако тренира6 баскет и плуване ЩЕ ДРЪПНЕШ, но не много-5-6см
странно защо всички баскетболисти са толкова високи не вярвам всичко това да са гени, баскета според мен в голяма степен е помогнал
Напротив, мисленето ми се отдава, просто някои -капацитети- не ги взимам насериозно.Първоначално написано от Shturrrche88
Fuck it.
И аз се притеснявам за ръста си на 14 години и съм 164-165
Прекалено си нисък.Ако не си поне 234 см,то имаш огромни проблеми като:
Нискофрения - ставаш гном, ако си заразен. Най-често можеш да се заразиш от неща като растения, въздух, вода.
Стерилност - вероятно си стерилен, ако си под 234 см, и за съжаление няма да имаш деца
Ако си под 234 см, мозъчният ти капацитет е колкото това на разгонена маймуна и IQ-то ти се брои на пръсти, съжалявам.
Няма да можеш да водиш нормален начин на живот, защото на 14 не си 2 метра.
Колко тъжно.![]()