- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нисък съм..
Тъп си. Имаш още 6 години да растеш малоумнико.
|DC -Wild#Cat!!♥
Вържи се за някой лост или се качи на покрива и се увеси надолу пуснеш ли се ще се научиш да летиш и ще забравиш, че си нисък. Използвай го ще пораснеш с 2 сантиметра поне за 30 мин висене![]()
![]()
и между другото и аз съм 167 и съм на 14 ти какво искаш кат някой стълб да станеш 2 метра??
![]()
И аз си мисля, че съм ниска на 13 съм и съм 1,63, но значи че не съм толкова зле. Може би съм си го внушила, защото повечето момичета от класа ми са 1 или 2 глави над мен.![]()
При 1.63 имаш ли на идея колко са 1-2 глави над теб???![]()
Като станеш на 21 и си долу горе толкова, тогава се шашкай.
Не мога да разбера защо момичетата на 14-15 почват да се притесняват за теглото си, а момчетата за ръста си ?
В училище вече не ви ли образоват за развитието на човешкото тяло...
Явно 80% от коментарите са писани от хора с папиемаше вместо глава.
Баскетболистите всички били виски, ами естествено ще са, гномове ли да вземат?
Ако баскетбола и волейбола, помагаха, всички щяхме да сме по 185 см.
То по тая логика ако всеки ден си мятам к*ра по 1 час на, за 15 години ще е станал 25 санта.
Всичко е гени. Останалото е от форума бг-мама.
n00bs
Не се притеснявай , аз съм 1,50 см ,а сега ще бъда 8ми клас !! Една моя приятелка сега ще бъде 9ти клас и тя допреди 1-2 години беше горе долу колкото мен . За година порасна много и сега е една от най- високите в класа) . Това ,че си малко по- нисък от останалите на твоята възраст не означава ,че си бавноразвиващ или нещо такова ... Така,че няма страшно и ние ще пораснем
![]()
az imam sashtiq problem kato nego1:1, no vsashnost ne se pritesnaqvam poradi tova:
ot skopro sportuvam i treniorat mi e mojebi okolo 160 i e na 27god a e prosto strahoten sambist. teji kam 66 kg. vijdal sam go da hvarlq 85 kg momche koeto e mn po visoko ot nego v sreshta. tova e prosto mashina.staval e v parvite 10 na svetovno po sambo i e neshto kato idol za men
taka che ne vijdam ot kakvo te e strah shtom toi e postigal takiva uspehi s tozi rast i si vodi savsem normalen jivot i e adski pechen. (kakto i mnogo drugi sigurno)![]()
ще си останете лилипути![]()
Развитието при момчетата е по - бавно, от колкото при момичетатаВ даден момент би трябвало да дръпнеш. Всичко си е до Ген.
Генът е основния фактор, но някои спортове доста помагат. Такива са плуване, баскет, волей... За друго не се сещам сега. Недей и да помирисваш фитнесзала поне до 18г. Това е и каквото стане, не си избираш ръста.![]()
И пак глупостта с баскета и волейбола...Хората не стават високи от тях а ги тренират защото са високи...Разберете го най-накрая
Хора..
Човек не може да порасне заради волейбол/баскетбол.
Баскетболистите са високи, защото такива ги подбират. Казвате, че е от висенето им по коша?
По тази логика щангистите, които са ниски и набити, са се смалили, понеже щангата ги е натискала надолу?!
Наистина се наблюдава известен растеж, когато се занимаваш със спорт, но той е по ред други причини.
Нали? А това, че тежестите буквално ти набиват гръбнака е някаква легенда сред лекарите? Точно на 15 като започне с някой спорт със скачане, бягане или плуване, ще има ефект. Няма да стане 2м, ама едни 5-6см ще може да качи така.