- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувахме се, а сега не ми се обажда
Е мисля, че темата е ясно .. Вчепа ке целувахме и ми каза, че ме харесва .. Аз също отвърнах на чувствата му, а сега не ми се обажда .. Защо може да е?
Обичам малко, предимно себе си.
Може би, защото ке се целували в чепа.Първоначално написано от amada
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Е ти очакваш на другия ден да ти се обади веднага лиИ какво като сте се целунали ,какви са ви попринцип отношенията ?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
щото си грозна и тъпа и само те е използвал
/truestory
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
В тоя форум вярно има много глупаци.
Сигурно има някаква работакато те е целунал не означава, че сън няма да го хване заради теб.
Горе главата.
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
'щото хората най-често имат личен живот.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
веднъж в годината ще вляза в тоя раздел и ще се сблъскам с простотия, достатъчна за следващите две![]()
Обади му се ти ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
вчера сте се натискали в не'кой ъгъл и очакваш да ти се обадиемии няма да стане..... но пък ти ще мислиш доста време за него...
амм няма смисъл.....
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
явно изчаква нещо хахаизчакай и ти
Не съм перфектен но си струвам!
Една целувка , не значи ,че сте свързани доживот. Може да е било само за вечера? Поне каза ли,че иска да бъдете заедно??
ла-ла-ла
Зависи колко време не ти се е обаждал.
Изчакай още няколко дни и ако не ти се обади,не се занимавай.
Може и ти да му пишеш смс и ако не ти отговори е ясно,че няма смисъл
да си губиш времето.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Може да имаш лош дъх.
Може да няма сериозни намерения. Може да е решил , че просто иска да се поцелува с теб или да изчаква твоята реакция