- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче..
Та.. харесвам едно момче (многоооо) и според най-добрата ми прятелка в класа - и той мен. Понеже не сме бяхме виждали от бая време (да съм точна от близо година и нещо) и той не ме позна в началото. Няма, значение - аз го заговорихТа след това, като го видех, го поздравявах, но на няколко пъти той като ме видеше ме подминаваше - но не мисля, че е било заради нещо особено (винаги или бързаше (тоест не ме виждаше), или пък имаше много хора между нас, а пък един път даже тамън беше лапнал някво кексче
). Обаче, како вече казах - многоооо го харесвам. И реших, че в продължение на ден и половина - два няма да му обръщам никакво внимание като го видя ще го подминавам. Забравих да спомена, че е от типа момчета, дето момичетата доста харесват - чувство на хумор, външен вид....И така - подминавах, го - и виждах, че се обижда
нз.. обаяе точно това ми е супер смешно
(и тази моя приятелка ми каза, че той винаги ме гледал много старнно... сещате се по кой начин и не само когато го подминавам) та такам.. и сега си мисля в сряда пак да почна да го поздравявам, да го питам какво става и т.н. и след това най-вероятно пак да спра... просто тази 'техника' има твърде голям ефект върху него... Имам въпрос към момчетата и един към момичетата:
Момчета, това държание (което по-горе описах - поздравяване, подминаване,поздравяване, ....) би ли ви събудило интереса?И ако отг. е не, то как ви се събужда проклетият интерес?![]()
Момичета, вие какво правите ако искате да се харесате на някое момче, че да ви покани да излезете?![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...