- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложете ми нещо..
Оргия? 3ка? Секс на обществено място? Секс на място с много адреналин? Не мога да го разбера това, как може да сте заедно и да ви става скучен секса, да не знаете как да разнообразите...![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Секс с животни във фурната!
В микровълновата бе, да се пръскатПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Доста...ГорещоооПървоначално написано от Bozichko
![]()
прочетох всички мнения и да ти кажа бях много съгласна с много от тях ;д обаче реших да не копирам ся ти си ги прочела.
Аз предлагам да го вържеш примерно за някакъв стол и да му направиш стриптийз,като примерно от време на време се търкаш в него,докосваш го,хапеш го,но не му позволяваш да те пипне по къвто и да е начин -накарай го да те молииии за секс .. възбуди го на макссс![]()
Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥
Супер паянтови са, вземете си истински. Нямат откопчаване :ДДПървоначално написано от n3ri7ka