.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Софийските потайности
    Оргия? 3ка? Секс на обществено място? Секс на място с много адреналин? Не мога да го разбера това, как може да сте заедно и да ви става скучен секса, да не знаете как да разнообразите...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Секс с животни във фурната!

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    В микровълновата бе, да се пръскат
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    В микровълновата бе, да се пръскат
    Доста...Горещооо

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Оргия? 3ка? Секс на обществено място? Секс на място с много адреналин? Не мога да го разбера това, как може да сте заедно и да ви става скучен секса, да не знаете как да разнообразите...
    Точно заради такива коментари, още в началото казах, че секса ни НЕ е скучен!
    А и оргията за мен си е доста извратено нещо.. за 3ките вече казах.

Мерси все пак

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    прочетох всички мнения и да ти кажа бях много съгласна с много от тях ;д обаче реших да не копирам ся ти си ги прочела.
    Аз предлагам да го вържеш примерно за някакъв стол и да му направиш стриптийз,като примерно от време на време се търкаш в него,докосваш го,хапеш го,но не му позволяваш да те пипне по къвто и да е начин -накарай го да те молииии за секс .. възбуди го на макссс

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    прочетох всички мнения и да ти кажа бях много съгласна с много от тях ;д обаче реших да не копирам ся ти си ги прочела.
    Аз предлагам да го вържеш примерно за някакъв стол и да му направиш стриптийз,като примерно от време на време се търкаш в него,докосваш го,хапеш го,но не му позволяваш да те пипне по къвто и да е начин -накарай го да те молииии за секс .. възбуди го на макссс
    оо супер, мерси за идеята- и друг път съм му правила стриптийз, но той не беше вързан

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Друго си е да не може да те докосва докато е вързан,а да умира да го прави

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

anonymous708973
    Guest

Re: Предложете ми нещо..

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    (без извратени неща)
    Белезници и въжета броят ли се?
    не, тях не ги броя за извратени.. даже ми е обещал да купи белезници с пухчета
    Супер паянтови са, вземете си истински. Нямат откопчаване :ДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си