.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Избор между Nokia C5-03 и Sony Ericsson Xperia X8

Искам да си купя телефон, но се колебая между двата горепосочени телефона.
    Нокиата е на ОС Симбиан, а Сони Ериксонът е на Андроид.
    До колкото прочетох в Интернет Андроид е по-добрия избор за операционна система.
    В характеристиката на Нокиата пише, че е с 5 Мега пикселова камера, а Сони ериксона - с 3,2 MP.
    И двата телефона имат WiFi, Bluetooth. GPS, GPRS, както и процесор 600 MHz.
    Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете да направя този избор, а а ако знаете някой друг хубав смартфон с ОС, и който да е около 300 лв. моля ви кажете ми!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Андроид вече са доста над симбиан... но и нокиата не е за изхвърляне... аз бих зел сонито само заради андроида

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Андроид вече са доста над симбиан... но и нокиата не е за изхвърляне... аз бих зел сонито само заради андроида
    и аз съм на същото мнение!!!!
    яко shit

Благодаря за мненията!
    Приятелка ми каза, че има Nokia C5-03 от 5-6 месеца и е много доволна от нея. Много е доволна, че телефона е на БГ и по-лесно го е разучила.
    Сподели ми, че батерията е издръжлива и че самият телефон е много хубав и няма да съжалявам, ако си го купя.
    Затова май ще си купя Нокиата.
    Ако някой има такъв телефон да сподели дали е доволен!
    Моля вии!!!

И ако мога само да попитам с какво точне Андроид превъзхожда Симбиан?

Град
    Ако нокиа почнат да правят смартове със андроид тва ще е върха! Ще си увеличат печалбите 3 пъти ама те са тъпи и сега пак ще си правят нова операционна система Все пак съм нокиа фен и съм имал ( и още имам) бая смартове със симбиан и да ти кажа стабилна ОС е, има приложения, повечето от които са напълно безсмислени, има си скайп, торен клиенти, повечето известни браузъри, и още много програмки... да не говорим че хардуерно нокиа смартовете особено N серия нямат чупене и разваляне... железни телефони са! Знам от личен опит. Нямал съм смарт с андроид но постоянно ги хвалят... ако искаш хубава нокия със хубав симбиан взимай N8... но е бая скъп

Благодаря за отговора!
    Ще си помисля какво да правя ...

Град
    Ти знаеш най-добре.

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Аз имам с5-03 от февруари месец и досега не съм имал проблеми а не е като да не съм му правил всякакви гимнастики и едно от най-важните неща е че има a-gps демек че навигацията е безплатна.
    http://mobilenbutic.com/Nokia-C5-03-Illuvial като за момиче

Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Аз имам с5-03 от февруари месец и досега не съм имал проблеми а не е като да не съм му правил всякакви гимнастики и едно от най-важните неща е че има a-gps демек че навигацията е безплатна.
    http://mobilenbutic.com/Nokia-C5-03-Illuvial като за момиче
    Аз точно този си харесах.

Голям фен Аватара на naksdy
    Аз имам въпросната Xperia. Авторке, слушай ми думата, вземеш ли тая Нокиа ще съжаляваш АДСКИ МНОГО. На Нокиата ако имаш повече снимки, няма да ти ги отваря бързо, на Андроида не е така (тествано от мен). Недей гледа процесора на Xperia-та, защото може да се клокне и да стане над 700 MHz. Също така можеш да я направиш да ти изглежда като Айфон (същото меню) ---> http://www.youtube.com/watch?v=AfH8Gg0SqyY
    Можеш да си я направиш и мулти тъч даже, стига да се руутне...Сигурно половината неща не ги разбра дето ги написах, ама само едно ще кажа - Нокиата е умряла работа, взимай Андроида!!!
    Женско съм! Пикая клекнала...

Аз съм за Сонито, камерата ще я прежалиш.Фен съм на Нокиа, обаче Андроида си е друго А и ако си поръчваш Illuval (това е колекция мисля) да знаеш че може да не е каквото очакваш - моя също е от тази колекция (друг модел) но само телефона е с такива шарки, другите неща които трябваше да са бели с розови шарки и малко по-различни са ми стандартните черни грозотии Много ме е яд все още, но нашите не са знаели, а сега вече е дооста късно да ходя да им правя рекламации.

Май ще си взема Сони ериксона, защото всички ми казват, че Андроид е бъдещето, и че Симбиан вече почти го няма.
    То като гледам май само Нокиите са със Симбиан, а всички останали- с Андроид.
    Само дано лесно да го разуча.
    Благодаря на всички за мненията!

Ееее браво, умно момиче излезе. Евала

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Аз имам въпросната Xperia. Авторке, слушай ми думата, вземеш ли тая Нокиа ще съжаляваш АДСКИ МНОГО. На Нокиата ако имаш повече снимки, няма да ти ги отваря бързо, на Андроида не е така (тествано от мен). Недей гледа процесора на Xperia-та, защото може да се клокне и да стане над 700 MHz. Също така можеш да я направиш да ти изглежда като Айфон (същото меню) ---> http://www.youtube.com/watch?v=AfH8Gg0SqyY
    Можеш да си я направиш и мулти тъч даже, стига да се руутне...Сигурно половината неща не ги разбра дето ги написах, ама само едно ще кажа - Нокиата е умряла работа, взимай Андроида!!!
    Добре, че са ти го обяснили вече, защото малко ме мързеше да пиша.
    Аз също съм с xperia-та и със сигурност няма да съжеляваш, ако я вземеш.
    След руут става същински звяр, а и преди него, пак е в пъти по-добър.

Да не я плашим сега, защото като разбере че след руут пада наистина гаранцията (освен ако не го махне после де), може да се откаже, знам ли... Иначе ти с къв РОМ си?

Само да попитам дълго време ли ще ми отнеме да разуча телефона?

Много е лесно, не се тревожи. След 1-2 падания на батерията ще го знаеш наизуст

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Не знам,как може да се чудиш,когато една от опциите ти е Xperia ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Иначе ти с къв РОМ си?
    Моя телефон е от има-няма една седмица и все още не съм го руутнал (въпрос на време е, като гледам колко губя), за това нямам къстъм ром. Не знам към мен ли беше отправен въпроса. Авторке, от както го имам не съм си и помислял, че съм сгрешил в избора си - бъди сигурна, че ще ти хареса .

Град
    И кво като е Xperia нормален телефон с андроид, като HTC Wildfire S... уайлда не е толкова известен защото не е комерсиал като Xperia-та...

Град
    Шумен
    И кво като е Xperia нормален телефон с андроид, като HTC Wildfire S... уайлда не е толкова известен защото не е комерсиал като Xperia-та...
    Моя избор беше м/у тези два тела, за това е толкова важен.
    Защото избрах него а не уалдфайър-а.

Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Моя избор беше м/у тези два тела, за това е толкова важен.
    Защото избрах него а не уалдфайър-а.
    аз щях да си зема HTC-то
    яко shit

Град
    Шумен
    ами вземи си го

Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    ами вземи си го
    Немам пари бате,а ако имах избора щеше да ми е от HTC Sensation,XL,Evo 3D и Моторола Razr
    яко shit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си