- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Избор между Nokia C5-03 и Sony Ericsson Xperia X8
Искам да си купя телефон, но се колебая между двата горепосочени телефона.
Нокиата е на ОС Симбиан, а Сони Ериксонът е на Андроид.
До колкото прочетох в Интернет Андроид е по-добрия избор за операционна система.
В характеристиката на Нокиата пише, че е с 5 Мега пикселова камера, а Сони ериксона - с 3,2 MP.
И двата телефона имат WiFi, Bluetooth. GPS, GPRS, както и процесор 600 MHz.
Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете да направя този избор, а а ако знаете някой друг хубав смартфон с ОС, и който да е около 300 лв. моля ви кажете ми!
Андроид вече са доста над симбиан... но и нокиата не е за изхвърляне... аз бих зел сонито само заради андроида
и аз съм на същото мнение!!!!Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
яко shit
Благодаря за мненията!
Приятелка ми каза, че има Nokia C5-03 от 5-6 месеца и е много доволна от нея. Много е доволна, че телефона е на БГ и по-лесно го е разучила.
Сподели ми, че батерията е издръжлива и че самият телефон е много хубав и няма да съжалявам, ако си го купя.
Затова май ще си купя Нокиата.![]()
Ако някой има такъв телефон да сподели дали е доволен!
Моля вии!!!
![]()
И ако мога само да попитам с какво точне Андроид превъзхожда Симбиан?
Ако нокиа почнат да правят смартове със андроид тва ще е върха! Ще си увеличат печалбите 3 пъти ама те са тъпи и сега пак ще си правят нова операционна системаВсе пак съм нокиа фен и съм имал ( и още имам) бая смартове със симбиан и да ти кажа стабилна ОС е, има приложения, повечето от които са напълно безсмислени, има си скайп, торен клиенти, повечето известни браузъри, и още много програмки... да не говорим че хардуерно нокиа смартовете особено N серия нямат чупене и разваляне... железни телефони са! Знам от личен опит. Нямал съм смарт с андроид но постоянно ги хвалят... ако искаш хубава нокия със хубав симбиан взимай N8... но е бая скъп
Благодаря за отговора!
Ще си помисля какво да правя ...
Ти знаеш най-добре.![]()
Аз имам с5-03 от февруари месец и досега не съм имал проблеми а не е като да не съм му правил всякакви гимнастики и едно от най-важните неща е че има a-gps демек че навигацията е безплатна.
http://mobilenbutic.com/Nokia-C5-03-Illuvial като за момиче
Аз точно този си харесах.Първоначално написано от kantonecApetur4
![]()
![]()
Аз имам въпросната Xperia. Авторке, слушай ми думата, вземеш ли тая Нокиа ще съжаляваш АДСКИ МНОГО. На Нокиата ако имаш повече снимки, няма да ти ги отваря бързо, на Андроида не е така (тествано от мен). Недей гледа процесора на Xperia-та, защото може да се клокне и да стане над 700 MHz. Също така можеш да я направиш да ти изглежда като Айфон (същото меню) ---> http://www.youtube.com/watch?v=AfH8Gg0SqyY
Можеш да си я направиш и мулти тъч даже, стига да се руутне...Сигурно половината неща не ги разбра дето ги написах, ама само едно ще кажа - Нокиата е умряла работа, взимай Андроида!!!
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз съм за Сонито, камерата ще я прежалиш.Фен съм на Нокиа, обаче Андроида си е другоА и ако си поръчваш Illuval (това е колекция мисля) да знаеш че може да не е каквото очакваш - моя също е от тази колекция (друг модел) но само телефона е с такива шарки, другите неща които трябваше да са бели с розови шарки и малко по-различни са ми стандартните черни грозотии
Много ме е яд все още, но нашите не са знаели, а сега вече е дооста късно да ходя да им правя рекламации.
Май ще си взема Сони ериксона, защото всички ми казват, че Андроид е бъдещето, и че Симбиан вече почти го няма.
То като гледам май само Нокиите са със Симбиан, а всички останали- с Андроид.![]()
Само дано лесно да го разуча.![]()
Благодаря на всички за мненията!![]()
![]()
![]()
Ееее браво, умно момиче излезе. Евала![]()
Добре, че са ти го обяснили вече, защото малко ме мързеше да пиша.Първоначално написано от naksdy
Аз също съм с xperia-та и със сигурност няма да съжеляваш, ако я вземеш.
След руут става същински звяр, а и преди него, пак е в пъти по-добър.![]()
Да не я плашим сега, защото като разбере че след руут пада наистина гаранцията (освен ако не го махне после де), може да се откаже, знам ли... Иначе ти с къв РОМ си?![]()
Само да попитам дълго време ли ще ми отнеме да разуча телефона?
![]()
Много е лесно, не се тревожи. След 1-2 падания на батерията ще го знаеш наизуст![]()
Не знам,как може да се чудиш,когато една от опциите ти е Xperia ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Моя телефон е от има-няма една седмица и все още не съм го руутнал (въпрос на време е, като гледам колко губя), за това нямам къстъм ром. Не знам към мен ли беше отправен въпроса.Първоначално написано от naksdy
Авторке, от както го имам не съм си и помислял, че съм сгрешил в избора си - бъди сигурна, че ще ти хареса .
![]()
И кво като е Xperiaнормален телефон с андроид, като HTC Wildfire S... уайлда не е толкова известен защото не е комерсиал като Xperia-та...
Моя избор беше м/у тези два тела, за това е толкова важен.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Защото избрах него а не уалдфайър-а.
аз щях да си зема HTC-тоПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
яко shit
Немам пари бате,а ако имах избора щеше да ми е от HTC Sensation,XL,Evo 3D и Моторола RazrПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
яко shit