.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Имали момичета които ?

Имали момичета които обичат да го правят с девствени момчента споко аз не сам от тези просто бях гледал един филм и се досетих и ми стана интересно е дами ?

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Кой е филма?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не е от значение, според мен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Да не си гледал Американски пай а ?
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма недевствено момиче, което да предпочете девствено момче.
    Ако и момичето е девствено - вероятно да, защото е гадно да си представяш как приятеля ти преди време е чукал някоя друга.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Сигурно има
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

маи ам.паи беше не сам сигорен ама ми стана интересно шото много момичета не го искаха а накрая една го искаше и му каза да си сложи 2 презерватива за да не сварши бързо хаха ама и аз съм на това мнение че едвали има такова момиче което ше иска девственик

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що пък да няма?! На някое момиче може да и е супер кеф ,че е първата на момчето,друг е въпроса за опита,ама все отнякъде трябва да се започне.Никой не се е родил научен
    maDamn

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Да има такива момичета.Аз бих искала да спа с девствено момче.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Очаквай сега половината форум да ти се изсипе на ЛС.

Град
    Варна
    почнаха
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

He e 4ecHo TEMATA E MOQ XAXA

Град
    Варна
    А?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    А?
    Автора иска да топне чушката, но му е тъжно, че трябва да чака на опашка.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    защото е гадно да си представяш как приятеля ти преди време е чукал някоя друга.
    Има и такива, които въобще не мислят за това, а се радват, че приятелят им има опит и знае какво прави.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Очаквай сега половината форум да ти се изсипе на ЛС.
    Прав е мацко!!! Един път и аз се изцепих така като тебе и после получих на ЛС покана да съм първата на един .... Сеиозно ти говоря и не се ебавам!!!

По темата: Преди и на мен ми беше мерак, е на случи ми се, и да ти кажа честно, ако пак имам тази възможност, бих приела само ако много обичам човека, иначе просто не си заслужава труда и усилието да обучиш неопитен мъж кое как става в секса.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Няма недевствено момиче, което да предпочете девствено момче.
    Естествено, че има. Някои жени се възбуждат от мисълта за неопитно момче, който реално не знае какво прави. Това ти дава възможността да доминираш, да водиш и да въвеждаш момчето в нещата, които вече си преживяла и пробвала.

е ти пък що да не си зас;ужава винаги си заслужава аз имам един фр които беше дествен на 20год и срешна ено момиче което беше опитно и така вече са 2 години заедно такаче не пречи нз всеки си има мнение

но нема как всеки с късмета си хахахах

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VANBASTEN
    е ти пък що да не си зас;ужава винаги си заслужава аз имам един фр които беше дествен на 20год и срешна ено момиче което беше опитно и така вече са 2 години заедно такаче не пречи нз всеки си има мнение
    Беше си просто лично мнение! Това, че аз не бих се хванала да уча неопитен мъж, който не обичам, не значи, че някоя друга няма да се навие да го отрака.
    А за примера, който ти даде, щом са заедно 2 год, значи още от началото е имало чувства между тях и може би затова момичето, се е навило да го научи кое как става във секса.

е щом са 2год заедно мн ясно че има чувства / и не се е навила да го учи а просто го обича и не мисля че е толкова сложно нещо секса както според теб не на всяко момче му е трудно в началото не се заблуждаваи от личен опит ти го казвам зависи от човека дали е притеснителен или не не зависи от друго и дали имаш малко фантазия просто е до човека

сьс

Според мен ако си КРАСИВ и отворен всяка мацка ще те иска ,макар и да си детствен ;д

Град
    Варна
    е щом са 2год заедно мн ясно че има чувства / и не се е навила да го учи а просто го обича и не мисля че е толкова сложно нещо секса както според теб не на всяко момче му е трудно в началото не се заблуждаваи от личен опит ти го казвам зависи от човека дали е притеснителен или не не зависи от друго и дали имаш малко фантазия просто е до човека
    Не казвам, че секса е нещо, кой знае колко сложно, но все пак за едно момиче това да обучи неопитен мъж си е едно доста сериозно предизвикателство, изискващо голяма доза търпение и разбиране към отсрещната страна. И да зависи от момчето

Аз съм била с девствен, защото много го харесвах и ме кефеше мисълта да съм му първата... Но това беше отдавна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

[quote="DragonLady"]
    но все пак за едно момиче това да обучи неопитен мъж си е едно доста сериозно предизвикателство, изискващо голяма доза търпение и разбиране на отсрещната страна. И да зависи от момчето
    А обратното пък е по-лесно нали?
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си