- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали момичета които ?
[quote="Hukuu"]В момента темата е ако мъжа е девствен, а жената не. Ти ми говориш за нещо извън тематаПървоначално написано от DragonLady
А колкото до блъскането на главата във стената ... след теб моля![]()
е колко търпение ще иска 5 6 пъти хаха :Д както при момичетата нали така DragonLady![]()
Зависи от човека, няма определен брой пътиПървоначално написано от VANBASTEN
Зависи дали бързо схваща ( отнася се и за двата пола ).
така е права си еи ама вие момичетата мн расбирате значи бреии то да ви завиди човек понякога....страшна работа![]()
Сега като се замисля, би ми било малко странно. Тоест, бих се държала с него като с всички останали момчета, с които някога съм спала, обаче постоянно в главата ми ще е въпросът: "Дали има нужда от помощ тук, или да го оставя да се оправя сам?"![]()
по принцип наистина не е от значение,но все пак,лично за себе си бих искала да е някой с опит и не мисля,че съм единствена,друго е да знае какво прави..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Агрпрфххх.Първоначално написано от annonimnna
Честно, не знам как по друг начин да си изразя емоцията.
Хаха първият ми път аз изпитвах подобни комплексиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
, но въпреки всичко сега като се замисля много се радвам, че не му бях аз първа.
Иначе имайки предвид, че вече съм го правила.. зависи![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Първоначално написано от treisi90
От к'ъв зор си представяте гаджетата ви как са чукали друга?! То е нормално човек да е имал връзки и отношения и преди вас...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има... честно казано и аз бих искала![]()
Продължавам да не разбирам къде е разликата между девствено и "не" девствено момче? Това, че повечето пикльовци още с първото проникване и вече са напълнили 2 пъти презерватива, няма нищо общо. Ако има нещо истинско между 2мата и момчето не е тотален дебил, дори и за първи път да прави секс, с малко повече разговори и допитвания един към друг, може да се изживее страхотен секс. Искрено съжалявам ,че сте попадали на някви слабоумни, които не могат да си задържат еякулацията и 10 секунди!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Олеле не моля ти се това е непростимо просто! Трябва да се пазят до сватбата как!Първоначално написано от marilyn
![]()
Аз бих искал с девствена!
Имааа ли? Ехооо! Чякам за секс !
Айде нааахвърляйте ми сеее!!!![]()
Първоначално написано от Bozichko
Разлика определено има! И това, че е девствен не означава, че ще "свърши от първото проникване", но разликата между опитен и неопитен е просто огромна! И не всички сме попадали на "някви слабоумни", но просто е нормално, когато нямаш опит да си неуверен, да се притесняваш дали на другия ще му хареса и куп други работи.
Цял ден мога да водя спор, че НЕ опитът прави един мъж "качествен е*ач" !!! Има толкова много мъже, които цял живот си остават некадърни и не можещи. Има 2 главни фактора, които правят секса перфектно. А именно - доверието и комуникацията. Всичко друго е просто измишльотина!Първоначално написано от marilyn
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Пич, наистина не разбирам как може да спориш, че няма разлика?
Има огромна такава. Опитът е важен, доверието и комуникацията също.
Но опитът повече.
Ще се опитам да обясня защо. Опитният човек няма нужда от толкова дълги разговори, защото знае, че има универсални неща, които се харесват на всяко момиче. Естествено, ще му (по)кажа какво специално му действа на мен и какво не обичам.
При девствено (блааах, ква гадна дума) момче... нещата просто не му идват отръки, трябва постоянно да се казва какво да прави. А леглото е мястото, където лично на мен ми харесва мъжът да казва как да стават нещата. Да приемем, че все пак е прочел нещо в нета/списание/прочее. В неговата глава нашите разговори за моите любими неща са под формата на научено наизуст стихотворение в училище. Ако забрави нещо - край. Няма да се сети, защото не му идва отвътре, понеже няма опит.
За мен разликата е огромна. Нямам нерви, желание и време, за да уча някого.
Пантерката много добре го каза... разлика има просто заради липсата на опит! Никой не оспорва, че някои мъже си остават некадърни цял живот... и такива има...
Но в кревата трябва увереност! А кой девствен (без значение момче или момиче) е уверен от първия път?!?!?!
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Цветослав Радков
![]()
мани го тоя bozichko прави се че разбира от всичко .... всичко е до човека
Сякви ги има.![]()
![]()
Няма кой знае какво значение,но всяка би предпочела по опитен.Но пък ако знаеш,че си първата на някой пак не е лошо чуството ;дд