.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Защо не аз бих се радвала да съм му първа

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Друго си е опита де

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Цитирай Първоначално написано от treisi90
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    защото е гадно да си представяш как приятеля ти преди време е чукал някоя друга.
    Хаха при моя пръв път аз изпитвах подобни комплекси ,

От к'ъв зор си представяте гаджетата ви как са чукали друга?! То е нормално човек да е имал връзки и отношения и преди вас...
    Олеле не моля ти се това е непростимо просто! Трябва да се пазят до сватбата как!
    Говорех за първия ми път, за Бога. Нормално е. Казах, че се радвам, че не съм му била първата.. хахаха
    Много сте зле
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

хаха сериозно ли такива като тос bozichko сам ги виждал много във форума се прави на играч иначе е една мишка мн сам ги виждал като теб тази тема е за расбиране да се пише нормално не да се правиш че расбираш комплексар

И коя ще иска да легне с девствен ако и тя не е?
    212.104.113.14:27017
    ZombiePlague 4.3 SaveAmmo
    дава кил и аммо в топ15 при сървайвар немесис с джетпак много диФ

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ааа. Сигорно има знам ли
    Смисъл аз лично и за първия път и след това се чуствам по-сигорна с опитно момче.
    А пък честно казано за първия път да се дам на девствен нямаше никъв шанс.
    Брях,брях

така ще кажете сега извратеничкото ви подсъзнание го желае хаха само се правите ама ви се иска на всички хаххахах

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Има. ;рр...

I'm inlove with a criminal...

Аз не бих искала...

не, не бих.. би било скучно, катастрофално даже.. никаф кеф.. момчето ще е притеснено и т.н. знам ли сигурно има много които да не са на моето мнение, но знам ли..

Повече от фен
    Хахахаха а после защо имало теми "Срам ме е че съм девствен" И най-епичното в случая е че повечето от вас казват че няма нищо срамно в това да си девствен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И къв е проблема не виждам?! Всеки е бил девствен и отнякъде е тръгнал.Никой не се е решил научен. Пък и супер тъпо тва момиче да отреже момче ,защото е девствен.Ние да не би да сме се родили научени ?! Мннного глупаво мислене от гледна точка на момичетата.Все едно някой нас да ни заебе щото не знаем как да го правим... think about it ... Пак казвам всеки отнякъде е тръгнал,вярно въпрос на лично мислене,ама дай ся ние вече като не сме с опаковката и да игнорираме всяко девствено момче ...плоско мислене!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    И къв е проблема не виждам?! Всеки е бил девствен и отнякъде е тръгнал.Никой не се е решил научен. Пък и супер тъпо тва момиче да отреже момче ,защото е девствен.Ние да не би да сме се родили научени ?! Мннного глупаво мислене от гледна точка на момичетата.Все едно някой нас да ни заебе щото не знаем как да го правим... think about it ... Пак казвам всеки отнякъде е тръгнал,вярно въпрос на лично мислене,ама дай ся ние вече като не сме с опаковката и да игнорираме всяко девствено момче ...плоско мислене!
    Дап.

Град
    Пловдив
    Предпочитам приятелят ми да има опит и да знае кое как се прави, това, разбира се, не значи, че, ако го обичам, ще го зарежа, защото не се справя супер добре. Даже би ми било приятно да го понауча на някои неща

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    А?
    Автора иска да топне чушката, но му е тъжно, че трябва да чака на опашка.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Никоя не иска да чука девствен.Вие сте някви изроди.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Няма недевствено момиче, което да предпочете девствено момче.
    Ако и момичето е девствено - вероятно да, защото е гадно да си представяш как приятеля ти преди време е чукал някоя друга.
    А има, има. Ако имам следващ мъж (не дай си Боже) не искам да има друга преди мен. Дори сега ми е гадно, че настоящата ми половинка преди 8 години е целувал друга...Направо полудявам. Имам ужасно чувство за собственост и съм много ревнива.

За жалост подобни момчета няма да са ми във възрастовата категория, а ако са, вероятно ще са доста смотани.

И все пак условието да съм с един мъж за мен винаги е било да няма друга преди мен. Толкова съм щастлива, че се изпълни...

А към тия дето искат опит и определят секса едва ли не като решаване на сложна задача, да ги попитам за тях какво значи любовта? А страстта? Двете неща са най-важното в секса. Ако някой те привлича, какво значение има, че няма опит. Пак може да ви е хубаво, защото има страст, вероятно и обич.

БРАВО КРЕМ4Е СУПЕР ОТГОВОР !!! МН ЖАЛКО ЧЕ МН СА МАЛКО МОМИЧЕТАТА КОИТО РАСАЖДАВАТ КАТО ТЕБ ДАЖЕ И НЗ ДАЛИ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ЕВАЛА...Момичетата в днешно време се ши*ат повече от момчетата но кво да се прави нема как... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си