- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали момичета които ?
Защо не аз бих се радвала да съм му първа![]()
Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥
Говорех за първия ми път, за Бога. Нормално е. Казах, че се радвам, че не съм му била първата.. хахахаПървоначално написано от imamkrasivouho
Много сте зле![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
хаха сериозно ли такива като тос bozichko сам ги виждал много във форума се прави на играч иначе е една мишка мн сам ги виждал като теб тази тема е за расбиране да се пише нормално не да се правиш че расбираш комплексар![]()
И коя ще иска да легне с девствен ако и тя не е?![]()
212.104.113.14:27017
ZombiePlague 4.3 SaveAmmo
дава кил и аммо в топ15 при сървайвар немесис с джетпак много диФ
Ааа. Сигорно има знам ли![]()
Смисъл аз лично и за първия път и след това се чуствам по-сигорна с опитно момче.
А пък честно казано за първия път да се дам на девствен нямаше никъв шанс.
Брях,брях
така ще кажете сега извратеничкото ви подсъзнание го желае хаха само се правите ама ви се иска на всички хаххахах![]()
Има. ;рр...
I'm inlove with a criminal...
не, не бих.. би било скучно, катастрофално даже.. никаф кеф.. момчето ще е притеснено и т.н. знам ли сигурно има много които да не са на моето мнение, но знам ли..
Хахахаха а после защо имало теми "Срам ме е че съм девствен" И най-епичното в случая е че повечето от вас казват че няма нищо срамно в това да си девствен![]()
И къв е проблема не виждам?! Всеки е бил девствен и отнякъде е тръгнал.Никой не се е решил научен. Пък и супер тъпо тва момиче да отреже момче ,защото е девствен.Ние да не би да сме се родили научени ?! Мннного глупаво мислене от гледна точка на момичетата.Все едно някой нас да ни заебе щото не знаем как да го правим... think about it ... Пак казвам всеки отнякъде е тръгнал,вярно въпрос на лично мислене,ама дай ся ние вече като не сме с опаковката и да игнорираме всяко девствено момче ...плоско мислене!
maDamn
Дап.Първоначално написано от granger
Предпочитам приятелят ми да има опит и да знае кое как се прави, това, разбира се, не значи, че, ако го обичам, ще го зарежа, защото не се справя супер добре. Даже би ми било приятно да го понауча на някои неща![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
А има, има. Ако имам следващ мъж (не дай си Боже) не искам да има друга преди мен. Дори сега ми е гадно, че настоящата ми половинка преди 8 години е целувал друга...Направо полудявам. Имам ужасно чувство за собственост и съм много ревнива.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
За жалост подобни момчета няма да са ми във възрастовата категория, а ако са, вероятно ще са доста смотани.
И все пак условието да съм с един мъж за мен винаги е било да няма друга преди мен. Толкова съм щастлива, че се изпълни...
А към тия дето искат опит и определят секса едва ли не като решаване на сложна задача, да ги попитам за тях какво значи любовта? А страстта? Двете неща са най-важното в секса. Ако някой те привлича, какво значение има, че няма опит. Пак може да ви е хубаво, защото има страст, вероятно и обич.
БРАВО КРЕМ4Е СУПЕР ОТГОВОР !!! МН ЖАЛКО ЧЕ МН СА МАЛКО МОМИЧЕТАТА КОИТО РАСАЖДАВАТ КАТО ТЕБ ДАЖЕ И НЗ ДАЛИ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ЕВАЛА...Момичетата в днешно време се ши*ат повече от момчетата но кво да се прави нема как...:P
![]()