- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво убива желанието/привличането?
Е върпоса е ясен.
Стана ми интересно ии..
Какво според Вас може да убие любовта,симпатията,привлич ането и прочие към някого / обекта на чувствата ВИ ?
ла-ла-ла
Неуважението и подценяването. За мен поне. Има още доста неща, но тези ми изникват първо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Както неуважението, подценяването така и ревността.. най-вече според мен..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Тъпо държание(дрънкане на абсолютни простотии в резултат на необмисляне тип "голям залък лапни, голяма дума не казвай", разни глупави повърхностни разсъждения като цяло); ясно изразено желание за надмощие, граничещо с властност, постоянно натрапване в личното пространство като цяло.
Всеки, който ми покаже, че не ме обожава, колкото заслужавам да ме обожават, просто ми убива интереса.
Ревността , неуважението , подценяването ,прекалени и безсмислени страхове в дадената връзка
+ Да се държат добре един ден, на следващия да са гадни злобни копеленца, после пак да се мазнят, после пак да са добрички - т.е. да не знаят какво искат, и действията им да се безсмислени, прости и груби.Първоначално написано от SisiStrange
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
непостоянство, науважение.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ревност,неуважение,лъжи (о Господи лъжци колко мразя),изневяра,трупане на прекалено много излишна информация,която става досадна и т.н.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Както вече казаха неуважението,просташкото и неадекватно държание,разочарованието.
ХахахахаПървоначално написано от babity
![]()
Неуважението, разочарованието, липсата на стремежи и цели, липсата на емоционална връзка...
сиреч - надменност и високомерие.Първоначално написано от SisiStrange
+
въздухарство
без/слабохарактерност (->склонност към култ и аплодисменти)
леко отношение към другия пол(и изобщо човешките същества)
липса на амбиции, цели, идеи, мечти
груб/нисък език
лицемерие (и други признаци за игрова природа)
...
//ще спра дотук:Д
Недоверието,липсата на уважение,незаинтресованос та,подкрепа,желание и от двете страни, липсата на страст> емоциаонална връзка.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Караниците. Инатът на единия или двамата партньори. Липсата на компромиси. Премълчаните неща.
Различия в интересите също помагат.
безразличието,неуважениет ,подценяването в определени ситуации
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()