- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Списание БРАВО
Момичетата от моя клас се скъсват да го купуват. Всеки път като излиза нов брой го донасят в училище и в часовете четат. Един ден в междучасието просто реших да прегледам списанието, да видя за какво става въпрос. Е, бях шокирана. По-голяма простотия от това списание няма. Нищо чудно че мнозинството от днешните тийнейджъри все повече затъпяват. Трагедия...![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
О има, има.Първоначално написано от TheBeatles
Преди малко се забих да чета някакъв Хайклуб. Тва нещо все едно са го писали четвъртокласници от училище за умствено изостанали
"Humanity is overrated"
оо аз бях на село и ми беше супер интересно като се има на предвид,че по цял ден нямаше какво да се прави.. иначе не
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Браво не ми харесва,но от време на време си купувам Хайклуб
Аз пък купувам Журнал за жената![]()
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
![]()
На мен пък ми харесва, събирам си го.
Нещо смешно ли казах? :дПървоначално написано от kitty02
awerw♥
не, ама налитам като граблива птица, като го видя в ръцете на някоя позната, 'щото тва е допълнителен източник, откъдето мога да си прочета хороскопа.![]()
Само, ако има плакат за звезда/банда, която харесвам. А това почти не се случва. Не ми харесват тия Гаги, Кейтита, Селени и т.н.
Стана ми смешно от емотиконкатаПървоначално написано от sapphire5
![]()
+1 И аз си го купувам само, когато има хубави плакати...Първоначално написано от Mirage3
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
О,в по-ранните ми.. ъ,времена?!![]()
Сега не.
Всъщност,наскоро си го вземах за плакати,но предвид това,че вече имам само 2 в цялата стая,едва ли ще се повтори.
списанието е наистина интересно но понякога прекаляват със дисни здрач и джъстин бобър![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
В Браво има интересни неща.Списанието е по-готино от Хай Клуб.Преди 1г. събирах Хай Клуб..тогава беше по 1лв..Сега е по 1.20лв.Не ми е за парите ноо.. в Браво има по-хубави плакати,а е 1.70 лв.. Преди 2 месеца спрях да го събирам.. Май излиза веднъж на 2 седмици и то в сряда..![]()
Преди не изпусках нито един брой на списанието, много ми харесваше и ми беше любимо, а сега от време на време си го взимам, доста интересни неща пише, ноо вече не ми е чак толкова интересно..като преди! : )
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
а да, много радваПървоначално написано от kitty02
![]()
awerw♥
Аз като бях 5 или 6 клас си взех един брой, мноо ме изкефи, и малко след това почнах да го събирам и до сега.Ии, да, кефи ме, в стаята ми има 60-70 плаката, ако не и повече, а и вече събрах още толкова незалепени, затва скоро май ще има подмяна.
Абе, кефи си ме списанието, много по-яко е от ХайКлбу или T-BOX ........
![]()
Хах, спомням си в началото 2005/2006 пускаха и на Within Temptation, The Rasmus... Златни времена.Първоначално написано от Colouring
![]()