.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Харсваше ми.Преди имаше страхотни броеве но от 2008\2009 насам чисто го развалиха.Понякога още си го купувам като видя, че има някоя по интересна статия или плакат.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    От време на време
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Преди време си го купувах. Пишеха доста за готини банди..а сега само селена, бийбър, гага, ловато и там още някакви.. Ебаси тъпото списание стана. Пуснаха една корица с били джо и хейли уилиамс преди време колкото да залъжат феновете и айде ся вълна поп да ни залее..

Повече от фен Аватара на bwef
    Аз го купувам, обаче ми е интересно за кратко ии после го захвърлям нанякъде и изобщо не се сещам за него.Главно го взимам заради плакатите, иначе ако искате по-готини плакати на рок групи например си взимайте Хайклуб като статии е мн зле обаче пускат плакати по-различни от Дисни & Биибър.Списания, които чета от корица до корица са Cosmopolitan и Glamour.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от kitty02
    Цитирай Първоначално написано от kitty02
    Аз пък купувам Журнал за жената
    Нещо смешно ли казах? :д
    Стана ми смешно от емотиконката
    а да, много радва

Не е най-великото списание, но си го купувам заради плакатите и заради това, че май е единственото, което пише за световни звезди, и то не някакви клюки. Всъщност и Rolling Stones, но на мен лично не ми се дават 5 лева за списание.

Цитирай Първоначално написано от an0niimka
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Само, ако има плакат за звезда/банда, която харесвам. А това почти не се случва. Не ми харесват тия Гаги, Кейтита, Селени и т.н.
    +1 И аз си го купувам само, когато има хубави плакати...

Ако пуснат плакат на нещо, което харесвам. Което много рядко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Не пропускам брой.

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Попринцип не, но ако има нещо интересно или як плакат-случва се, но тази събота нямаше как да пропусна пълното с плакати на Дневниците на вампирааа

супер списанийце само че почнаха да пускат повечко плакати на Дисни сериалчетата тряят ми Еминем и Тупак
    Момиче съм уе

TheEmoPerson
    Guest

Smile ^-^

Здравейте! Давам едно или две от списанията 13/2012, 16/2012, 18/2012, 20/2012, 24/2012, 1/2013, 2/2013, 7/2013, 8/2013 ,9/2013, 5/2014, 13/2014, Специалното издание от Юли 2012, Специалното издание от юни 2013, за списанието 1/2012 което за малко изпуснах.. За да се свържете с мен пишете по скайп: molly.emo1.... Така или иначе няма как да си купя списание Kerrang! защото от България не става ;р.. Този брой е изключително важен заради статията за MCR :3

Да Аз си го събирам и ме кефи

Купувам го само ако има плакат на EXO или на BTS

Аз не го таковам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си