- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какъв ми е шибания проблем?
Здравейте на всички които ще прочетат това просто искам да ви споделя нещо свързано с едно момиче което е прекрасно по характер и е много симпатична просто ми допада тотално харесва ме питал съм най добрия и приятел приятелката и най добрата казаха че ме харесва че мога само да спечеля и излизаме за 3 ти път и мястото беше супер всичкоо ии аз отново не я целунах просто .... не знам вече някой има ли идеи просто с какво да се гръмна щото станах много смешен вече а я харесвам много просто нещо ме спира и спира ;(
Каквото и да те спира, е тъпо. Целуни я просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми или целуваш и печелиш, или не целуваш и биеш чикии.
Избери си.
Не я целуваш, защото някъде там в гащичките ти се крие един компект женски гениталии вместо така необходимите ти топки. Такива сте масата от мъже, просто сте бъзльовци.... Просто гледай някой ден да не си заличиш и отпечатъците, освен линията на живота.
Може да си гей.![]()
неопитността ти и страха от провал. бъди мъж и се преодолей.Първоначално написано от giford
Първоначално написано от Sh@d0w
Не съм перфектен но си струвам!
Какво те спира ? Имаш някакви страхове ли ? Щом и тя те харесва нямаш проблем. Давай смело и просто я целуни няма страшно. Бързо действай , че някой друг може да ти я вземе като нищо![]()
Колежката ти го е казалаПървоначално написано от babity
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Първоначално написано от NambyPamby
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ако не го направиш сега, до края на живота си ще съжаляваш, винаги ще правиш една и съща грешка, докато един ден не ти писне и се самоубиеш от самота. Избирай. :д
И още нещо ... ПИШИ ПО-ГРАМОТНООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Действай, защото момичето няма да те чака да се наканиш и да ти дойде смелост.. Докато се чудиш какво да правиш, някой смелчага ще я целуне и ще ти я открадне под носа.
абе я давай смело,кво се правиш на путка,аз къде съм момиче налитам по-смело от теб![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Е явно те е страх,че си неопитен (предполагам ти е първа целувка).Целуването не е няква философия така,че недей да се спичаш толква.Само недей да си набиваш езика в устата и веднага щот може да се шашне ако и на нея и е първа целувка.Колкото по-рано ти мине страха толква по-добре.Да не говорим,че се някога ше дойде тоя момент и по-добре сега отколкото някога си...
Дигни си гащите ,стегни ги и забрави страха.Ако не го преодолееш ми се струва ,че ще си останеш в графата "просто приятел".
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Просто я целуни и тя ще ти отвърне щом те харесва
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
чакай тя да те целуне, момичетата трябва да направят първата крачка !
Първоначално написано от z1p0
пхахааа, ако започне да чака ще си остане с надеждите....
Има си форум с име "Кофата" Там може да си ръсиш колкото искаш бисериПървоначално написано от musicinmyveins
Спри да мислиш за последствията, кажи си "майната му, какво пък толкова", намести си я да ти е удобна и я налазвай.
Действай ! Ако си седиш и се дърпаш , на момичето по едно време ще й писне и тогава вече губиш. Няма какво да мислиш за последствията , щом си сигурен, че чувствата са взаимни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥