- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит нов президент!
Избори като всички отминали. Партийно обвързаните гласуваха за кандидатите на своята партия, циганите и турците гласуваха за тези за които им беше наредено или платено, други гласуваха за кандидатите на партията на която държат и винаги ще я подкрепят каквото и да стане и без значение от нейният кандидат, имаше и хора които гласуваха мажоритарно, както го направих и аз. Не ме интересуваше кой от коя партия е и заради това гласувах за кандидатите за кметове и президент от различни партии. Нито съм заплашван от някого, нито съм имал проблем по какъвто и да е начин, за да твърдя, че е имало страх в хората на тези избори.
Мисля, че тези твърдения служат за оправдание на загубилите изборите пред своят електорат.
Според мен Рамазанчо не става за президент, а и голям прецедент в нашата история е да имаме за президент гей.
ЗА ТОВА СА ВИНОВИ ЗАБЛУДЕНИТЕ, КАТО ТОЯ ДЕТО НИ ЧЕСТИТИПървоначално написано от ZeroPoinT
Greennight![]()
nirvana13 бебси
поне вече кукловода играе само с негови кукли и всичко е тик ток
просто ПЪЛЕН КРАЙ!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
ЕБАЗЕР FOR THE WIN!
то густо, то пусто
Първоначално написано от ZeroPoinT
В България президента няма почти никакви правомощия, има чисто и просто представителна функция, така че и да беше Светльо Хиподила не виждам какво толко можеше да стане.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Като цяло да,но може да подписва международни договори,а нали се сещаш,че Плевнята ще подписва,което Бат Бойко му каже ..Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от ledenakrasota
!Първоначално написано от Concussion
//няма да пиша повече, защото прелистих темата и няма смисъл.