.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Излиза ми нещо на компютъра

Излиза ми някакво нещо McAfee Security Scan Plus,затварям го,след 10 сек пак излиза,давам му да сканира,затварям го,пак излиза НЕ СПИРА ДА СЕ ПОЯВЯВА.Не е приложение,не мога да го махна,какво е?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Дай снимка.

Guest
    Ще ти излиза, а друг път мисли преди да даваш някой онлайн скенер да ти проверява машината или да инсталираш всякви боклуци.

Град

Значии такамм еми нод 32 ти е изтекъл и натисни Fix now ако не стане там където пише Firewall Protection off го направи на оn

Град
    Като натисна fix now ми дава няква грешна страница в интернет, а на On нямам опция да го направя.

Тогава изтрий антивирусната и си изтегли нова.

Град
    Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Тогава изтрий антивирусната и си изтегли нова.
    дали нямам да имам проблем с инсталацията,щото никак не съм по компютрите.. и си личи.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Як rootkit.

За преинсталация си, вероятно.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Не бързай да преинсталираш. Ако имаш някой познат дет чатка малко му дай да се поровичка, почти 100% съм сигурен че можеше да да се премахне обаче не мога да ти кажа как .. ако се разровя по компютъра може да се го оправя ама така .. не мога да ти помогна.Евентуално преди преинсталирането мога да ти влезна в компютъра през Team Viewer и да се опитам ..

Guest
    Защо преинсталация, а да пусне да сканира стартиращите процеси/не знам дали в антивируса ти има такава функция/ и рууткита лесно се премахва

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Защо преинсталация, а да пусне да сканира стартиращите процеси/не знам дали в антивируса ти има такава функция/ и рууткита лесно се премахва
    Особено тези, които се правят на MacAfee нали? Не съм сигурен дали е rootkit, но на такова ми прилича. По принцип МакАфи си трае след като веднъж си го затворил.

Също така, има си пакъри, които правят процеса "невидим" за антивирусните, така че от скана няма никакъв смисъл.

Guest
    За това му казах да сканира стартиращите процеси, а не просто да зададе провери 'C'
    Аваст например си има опция проверка при стартиране и съм нямал проблеми да махам всичко, което ми е пречило.

За това му казах да сканира стартиращите процеси, а не просто да зададе провери 'C'
    Аваст например си има опция проверка при стартиране и съм нямал проблеми да махам всичко, което ми е пречило.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Executable_compression

Прочети малко.

Guest
    Нарочно ли ми губиш времето или ти е скучно?
    Какво точно си мислиш, че мога да разбера четейки неща, които по никакъв начин не пречат на проверката ако си задал и да разархивира всичко?

Нарочно ли ми губиш времето или ти е скучно?
    Какво точно си мислиш, че мога да разбера четейки неща, които по никакъв начин не пречат на проверката ако си задал и да разархивира всичко?
    Когато компресираш executable, може да се добави и криптиране (encryption), следователно антивирусната няма да го разпознае когато сканира.

Guest
    Антивируса да не проверява само в името на файла дали пише вирус, троянец и подобни, за да има значение?

Антивируса да не проверява само в името на файла дали пише вирус, троянец и подобни, за да има значение?
    Самата информация в executable файла се криптира, не името...

Guest
    Как от обикновен рууткит стигнахме до полиморфните гадинки и подобните серизони неща не ми е ясно.

Как от обикновен рууткит стигнахме до полиморфните гадинки и подобните серизони неща не ми е ясно.
    Не е полиморф, просто е криптиран. Това да е полиморф не изключва да е rootkit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си