- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP |(
Здравейте, съфорумници.Моят проблем е следният : Познавам момчето от 4-5 години. С 2 години по-малък е от мен и не сме поддържали никакви контакти с него. Той започна да се движи с едни от квартала ми и нали така видях го,че е пораснал, разхубавил се е .. Той започна да ме харесва , но аз имах приятел и не му обръщах внимание. В смисъл пишехме си а-у ама го приемах като приятел. Обаче се случи така, че прекарах известно време с него и започна да ми харесва (това след като скъсахме с приятеля ми). Пишехме си, намеци, това-онова и още повече хлътнах. ДА ама то пък какво се оказа.. нямал време за гадже... Луда съм по него , полудявам.. Сънувам го, нон-стоп мисля за него.. Една приятелка понеже се има с него ми каза, че много ме харесвал ала бала ама нямал време...... Много тъпо се получава.. Много е свестен и добричък ама не знам какво да го правя.. Казва,че съм щяла да му се сърдя като няма време да излезе с мен , а аз не съм такава , не съм ! Искам просто.. искам го.... Искам да съм с него , не знам какво да правя. Някакви съвети ?
Деликатен начин да те отреже. Има ли чувства има и време. Това не е оправдание.
Ако те харесваше, щеше да намери време. Но уви...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Падни му на колене, разкопчай му панталона и лапай, к*чко!
----------------
Ми кажи му тва на него!![]()
Да наистина тва са пълни глупости. Ако наистина много те харесва ще намери някакво време , дори и 5 минути да са , но явно няма особено желаниеПървоначално написано от Sh@d0w
има много смисъл в думите ви , ама тогава като се държах като с приятел с него , той да ми прави намеци. и сега тича по мене , чуди се само какво да ме заговори .. показва ми , че има нещо към мен обаче нямало смисъл по 10 минути да сме се вижддали........
Може и да го е страх от бившият ти приятел, ако той е бил някой голям побойник.
Първоначално написано от torVNP
![]()
![]()
Не е голям побойник ама не си поплюва.. а аз си мислех,че може би това, че съм по голяма го плаши..
Първоначално написано от nadetee
Щом няма време ( тоест = не иска да намери) защо тича по тебе и се чуди как да те заговори. Явно и той незнае какво иска. По - добре не се занимавай с него , това неговото са детински истории![]()
И тук идва въпросът. На колко сте?!
Пръски мозък се сивеят
Предполагам той е на 12-15Първоначално написано от Luidgie
14-16Първоначално написано от Luidgie
Не си играй с малки момченца.Първоначално написано от nadetee
Пръски мозък се сивеят
Права си , той е едно малко лайнце и никоя кака няма да му обърне внимание повечеПървоначално написано от Luidgie
![]()
не се занимавай с тоя
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не се филмирай,мила.Намери някой ,който ще има време за теб ,най-малкото това не е оправдание за да не започнеш една връзка ,ако искаш да си с някой това няма да е фактор >.>.Намери си някой твой набор (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Благодаря ви![]()
И аз мисля че не те харесва намери си друг които е по-достоен за теб![]()
Той с какво толкова е зает щом е само на 14? Струва ми се,че не е достатъчно пораснал,за да знае какво иска.
Приеми го, не те харесва. Какво очакваш от 14г. момченце..
Излез от филма.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Може наистина да те харесва, но да използва обстоятелството "нямам време" като бариера между вас, а всъщност проблемът да е някъде по-надълбоко. Разрови се.![]()
Live now, this is your time!