Здравейте, съфорумници. Моят проблем е следният : Познавам момчето от 4-5 години. С 2 години по-малък е от мен и не сме поддържали никакви контакти с него. Той започна да се движи с едни от квартала ми и нали така видях го,че е пораснал, разхубавил се е .. Той започна да ме харесва , но аз имах приятел и не му обръщах внимание. В смисъл пишехме си а-у ама го приемах като приятел. Обаче се случи така, че прекарах известно време с него и започна да ми харесва (това след като скъсахме с приятеля ми). Пишехме си, намеци, това-онова и още повече хлътнах. ДА ама то пък какво се оказа.. нямал време за гадже... Луда съм по него , полудявам.. Сънувам го, нон-стоп мисля за него.. Една приятелка понеже се има с него ми каза, че много ме харесвал ала бала ама нямал време...... Много тъпо се получава.. Много е свестен и добричък ама не знам какво да го правя.. Казва,че съм щяла да му се сърдя като няма време да излезе с мен , а аз не съм такава , не съм ! Искам просто.. искам го.... Искам да съм с него , не знам какво да правя. Някакви съвети ?