.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Опитвам се да го забравя...

Здравейте!
    Харесвам едно момче.Не съм казвала на приятелките си, че го харесвам, защото те го смятат за гадняр и това че е от класа ми прави тази връзка невъзможна. Така се получи, че една нощ се бяхме събрали един клуб, в който сме и двамата. Говорихме си с него, слушахме музика, лежахме един до друг. Супер хубаво си прекарахме, даже си помислих си, че ме харесва. Но след това всичко това все едно не се беше случвало, държеше се неутрално с мен, почти нищо не си казвахме. Много промени държанието си към мен, когато има други наоколо. И вече си мисля, че всъщност той няма някакви симпатии към мен, че само съм се заблуждавала...Опитвам се да не мисля за него, но всеки ден го виждам в училище и това много ме затруднява. Но какво да правя сега като го харесвам?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Inkognoto Виж мнението
    Но какво да правя сега като го харесвам?

Предлагам ти да продължиш да си живееш живота.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти ако го харесваше наистина - нямаше да се влияеш от мнението на околните. . . То по логиката , която вкара - все някой на някого не му харесва и това прави връзката невъзможна ?!?
    Тааа.. Продължи си живота без него. Явно не те е харесвал или поне не достатъчно ...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Не бъди зависима от мнението на приятелките си. Ако с момчето се получи, то те ще изпитват нищо друго освен завист.

Бих казала, че по ме е страх от това, че ако му кажа за чувствата си, а той не ги приеми ще ни е кофти именно защото сме в едни клас.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Просто някой път,ако успееш го навий да излезете и вмъкни темата относно вас..и поговорете..Може да го е срам да ти каже,или пък просто си е темерутяга! Разбери сама! Успех ! : )))

Откъде сте?
    Живота е такъв, какъвто е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си