- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Последния СМС , който сте получили...
''Айде да ми пратиш номера на Поля ,че и го нямам ,а обещах да й се обадя :* <3 "
"Бъркам си в очите :д ще умра от тъпотия ):"
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
кой ли ти го прати![]()
"Bluetooth
Kick_Nokia.mp3"
не знам -.-
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Nalozhen platezh po 5 pratki moje da go poluchite sled 11:30 v Plovdiv Svoboda... ;]]]]
"are we bratle po barzo zamr1zwam"![]()
Опитай се да решиш поне алгебрата, не се предавай!!!
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Вашите изходящи обаждания са ограничени при наличието на 1 неплатена фактура.!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
"are e lek de si e"
E moro m ti ora ena vrethume? на гръцки е малко ;дд
Превод: Е мило колко часа да се срещнем?![]()
2o:оо те чакам в нас , взимай си нещата и идвай
Последно редактирано от bлаck.cocaiнe : 01-14-2012 на 20:29
"ey pLs ili mi zwunni ili mi pishi lipswash mi ;xx Obicham te! Poweche nqq ti iznewerqwam! Molq te pishi mi! Iskam da te chuq! Mnogo mi lipswashhh iskam da te vidqqq slancice"
ше ме видиш през крив макарон...![]()
^ интересен отговор .. ;д
по темата все пак.. " Koga shte idvas na ychilishte, zvanni ili mi pi6i. v chas sym. 4ao ;* " нагли хора .. пишат в часовете ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Bluetooth
Lil Wayne - Blunt Blowin.mp3
"Слънце днес ще мина през училището ти да те взема със колата,след това ще отидеме при един приятел,че имам малко работа .. в 2:30 те чакам пред входа. Обичам те :* :* :* <3 "
Bluetooth
Krisko & 100 Kila - padat buchki.mp3
aide de....ela![]()
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!