- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчетата
С какво ние момичетата отблъскваме момчетата ???
С кифленско поведение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С просташко поведение, тонове грим и още доста работи.
yepПървоначално написано от SisiStrange
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
+ много превземки и глезене!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ами момичетата яко се правят на недостъпни пред добросъвестни момчета..
поне аз така съм патил от момичета
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
+курвотия, преиграване,драматизиране в огромни количестваПървоначално написано от pofek
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Но ако е прекалено сладка всичко това се опростява.![]()
Върти ли го добре въобще няма да разсъждавам за ехото в главата и.
Първоначално написано от torVNP
за да го върти добре се изисква доза мозък и усет.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
като не си бръснете мустака.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
+1Първоначално написано от LeprikonA
Защото много от многото вече са пълни олигофренки. >.>Дори не могат да видят ,колко отчаяни изглеждат в очите на срещуположният пол.(повечето).Няма да конкретизирам ,защото вече модела на подръжание е видим.Всичките са кухи лейки ,който чалгата няма да оправи.какво мога да добавя..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от GOODNESS
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ахуахуахуа...Самочувствие без покритие,тоновете пудри,фон дьо тен-и,спирали,моливи боички четки фулмастри блокчета за рисуване...Малко момичета се поддържат и правят нещо за да изглеждат добре.Повечето ако генно им е заложено да не са с баш идеална фигура дори не опитват да я докарат въпреки,че не изисква много.Отделно,че се храните една друга зад гърбовете си,което явно също ви е черта по рождение.Повечето се правят на непокисти или недостъпни обаче им личи как се изяждат отвътре (поне като се правиш на 'тегав' да не ти личи че само се правиш).Като цяло образа изглежда - Надута завистлива кифла,която се опитва да прикрие липсата на всякакво желание да поддържа тялото си с широки парцалки от мола....
само грозните и тия дето са над 49кг
Кофти външен вид.
Кифленско поведение.
Каруцарско поведение.
Ако е дърво в леглото.
Ако е егоистка.
Ако е няква лека, дето се мята на всеки, щот й е обърнал малко внимание.
и още много...
и тоест тея, дето са над 1.65м... ок а ще тръгнеш ли с няква, дето принципно си е хубавичка, тежи 45 кг и е висока 1.75 ???? Или по-точно: ще тръгнеш ли с хубави щеки???Първоначално написано от svodnika
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
+1 ( мразяяяяяяя кифли а съм момиче представете си как е пред момчетата)Първоначално написано от SisiStrange
трябва да ее до 178см и до 49кгПървоначално написано от justasmile
Тук всички ги мразят пък в реалността само се натискат с кифли повечето ...Първоначално написано от slimbo
![]()