- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коя тренировка...
ви изцежда силите до край ?
Мен крака и рамо![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Така тренирам, че не мога преценя коя точно. Всички си ме изцеждат до някаква степен, но най-обожавам да помпам гърдите и бицарата, преди обичах повече гърба и трицепса, ама сега повече гърдите и бицепса![]()
.
гръб на системата 8х8 ... като правя мъртва тяга, направо ми се разкатава фамилията...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ТочноПървоначално написано от Shines
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
В момента с тези 22 повторения на серия за крака направо не знам какво става, особено и в комбинация с останалите упражнения за тях.
Ще пробвам една кръгова и тя вероятно ще е най-изтощаващата - на един борец е , правят се 8 кръга с по 15 упражнения и 90 секунди почивка между кръговете,направо смърт :P
Клякания, направо ми ебават майката. Все още съм ниско, 60 кг, но се качвам.![]()
няма да издържиш .... пробвал съмПървоначално написано от HolyShit
за тая тренировка се иска най-малкото Б12 в гъза
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Почвам с по 150 кг лег 200 клек и 250 тяга и после ще видим дали ще качвамеПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Тренировката когато правя клек или тяга. Леле направо... не знам къде се намирам след 1диници на тяга и клек.
х2Първоначално написано от awerw
Така е.