- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена?
Първия път ми беше със сегашната ми приятелка.Бше много хубаво и на двамата.Като проникнах нямаше кръв нито я заболя.Каза ми ,че е била девствена.Какво мислите?
При всяко момиче болката и количеството кръв са различни.
Тоест при дадено момиче може да има кръв, но да няма болка или обратното, да има болка, но не и кръв. Напълно възможен е и случаят като при теб - няма болка и кръв. Това може само да те радва, понеже означава, че си я възбудил много добре и и е било хубаво![]()
Случва се понякога да няма кръв първия път.
Ами болка?Първоначално написано от Sh@d0w
Да също. Зависи до човека, но се случва доста често.Първоначално написано от Freeman95
Мисля, че е долна к*рва, лъжкиня и трябва са я скъсаш възможно най-рано, сакън да не ти лепне някой сифилис, трипер или гонорея :Х
КАКВО ОЧАКВАШ ДА МИСЛИМ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!
Нормално е ..
темата се изчерпа май ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
а може и да те е послъгала малко... всичко е възможно![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако беше арабка да са я убили с камъни досега.Първоначално написано от Freeman95
Temet Nosce
벨야카
По-скоро мюсюлманка...Първоначално написано от umri
Първоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
Чак пък никаква кръв.. и поне малко болка.. странно ми се вижда. Поне по презерватива имаше ли?
Пич,жена ти се шиба с друг. Споко брат шит хепънс.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Абе вие сте некви нереални тука бе... единия фитнес маняк комплексиран от тва че зоби и няма пишка, казва на другия, че няма.. някъв друг говори на някъв комбиниран Анлгло-Български![]()
Извод: Grow up, мееен, братооо, respect твоя роден език, броо!!
Извинявам се на другите потребители, ама много ме дразнят такива палячовци... таа по темата:
1- или не е била девствена.
2- или всичко си е било както трябва, не е задължително да има кръв и болка!
Имам чувството че тука половината очаквате при първия път на момичето да шурти кръв и тя да вика като луда![]()
![]()
Сигурно е била девствена,надявам се че не те е излъгала,ама дори и да е така никой от нас няма да може да ти каже![]()
>>DjBelev<<
При първият път очакваме да се налага да и правят кръвопреливане, за да оцелее.
Тя ако не е била момиче е трябвало да ти пусне като е в цикъл, а тогава кръв щеше да видиш достатъчно.
Е, и да е било девствено момичето може да си е правело кефа с някое дилдо...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
когато беше моя първи път нямаше кръв...така че не е задължително да изригне като вулкан![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мен малко ме съмнява..
Първоначално написано от master_of_disaster
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Еми,напълное възможно да е била девствена, при някои няма нито кръв,нито болка. Кво има повече да се каже по темата!? Изчерпана е![]()
maDamn
Нали?Първоначално написано от PinkPan7her