- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли овулацията да се падне точно преди цикъл ?
Прайхме го Днеска с женската и съвсем мъничко се изтървах, но на нея скоро ще И идва (тъй като я болят циците) и мисля че няма никакъв начин да забременее(тъй като овулацията се пада по средата на цикала а не накрая)а средата И е минала след като я болят цицките.Тя се притеснява от това че И е нередовен и може ли да И се падне сега овулацията ? Някой знае ли дали е възможно
?
Е сам си отговаряш в темата.
Може.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Да но тя иска да види коментарите... : ) Притеснява се момичето Обеснете И че съм прав
Емчи ...честно ли , не вярвам пък да и е толкова нередовен,че да и се измести толкова!Така че, споко! Пък щом се тревожи , един surecheck след няколко дни
![]()
maDamn
Аз мисля че точно това че я болят циците значи че е минала Овулацията т.е. е невазможно едновременно да е в овулация и да я болят циците предменструално...
Тапанарче.. Определено несме на 13-14 години МЕРСИ. Просто питам дали има по-запознати с женската полова система не питам дали е бременна или не БОКЛУК!
Ква е връзката между болките и овулацията?!Овулацията минава при мен само с течение лекичко,а иначе щом я болят гърдите,може би е ПМС и скоро ще и дойде.
А ти Криску ли си ,къв си... на колко си та пращаш снимки на пишката си на ЛС?! Явно и за кирилица не си чувал! Ама много ти знае устата!
maDamn
Мани го тоя е пълен убитак не му пиши.. Просто питах дали е възможно хем организма И да се подготвя за менструация и едновременно с това да е В Овулация и да се случат примерно през период от 1 седмица или по малко...
И пиши на кирилица бе манаф ДАно те баннат !
Ами аз мисля, че имаше тестове са овулация...може да вземе един и да провери, за да си е по-спокойна.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Дойде И на 7ми а неска е 30ти... Мисля че е невазможно днес да е в овулация... Последно има ли някой който мисли че това е възможно или няма![]()
Аз мисля, че е възможно щом самата тя определя цикала си за нередовен. Не е голяма вероятността, но я има, затова предложих теста за овулация.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Бременна е..2рия месец.
Ще имате прекрасни близнаци момиче и момче. Единия ще се казва Гошо.. А женското- Пепа Синята Прашка Петрова.
Овулацията настъпва 14 дни преди следващата менструация . смятайте
One moment I have you the next you are gone
Rehearsed steps on an empty stage
That boy's got my heart in a silver cage
Why can't you want me like the other boys do?
They stare at me while I crave you.
Е кво да смятат, като тя още не е дошла?Първоначално написано от fetishh
А и това не е вярно. Мойта настъпва 15 дни преди менструацията ПЪК!
По принцип всичко е възможно. Чувала съм за жени, които са в овулация по време на менсурацията. Но като цяло това е слабо вероятно.
При редовна менструация, драги ми гениален Уотсъне.Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Овулацията отдавна е минала, но попринцип яйцеклетката се опложда след овулация (когато се намира вече в маточните тръби). Това, че овулацията е минала, изобщо не означава, че приятелката ти не може да забременее. Мисля, че най-безопасния секс е в периода на 1-2 дни след менструацията. Някой да ме поправи, ако грешаПървоначално написано от Korlash
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Периодът между две менструации се нарича менструалин цикъл. Менструацията зависи от овулацията, която настъпва 14 дни преди първия ден на следващата менструация (или на чист български - по средата на периода между 2 менструации) ...което ще рече, че не е възможно хем да си в овулация, хем в менструация...Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Веднага.Първоначално написано от DeathRogue
Разбирам накъде биеш, ама хлапетата няма да вдянат особено. Може да поразшириш обясненията.Първоначално написано от DeathRogue
Адски много зависи! Овулация се смята на база МЦ, а не на база менструация.Първоначално написано от DeathRogue
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Първоначално написано от DeathRogue
Някак си не ми идват по-простички думи..дано успея да го обясня..Първоначално написано от kalpazanka
Нормално яйчниците се редуват при отделянето на яйцеклетки. В яйчниците, освен яйцеклетка, има и т.нар. обграждащи я клетки.Една част от тях се разполагат около яйцеклетката (образуват структурата Граафов фоликул).Когато яйцеклетката узрее, това мехурче (Граафовия фоликул) се пука и яйцеклетката, заедно с тези клетки попада в съответната маточна тръба. Този процес е т.нар. овулация, за която много от тези 'хлапета' (както ти ги нарече) трябва да разберат и да знаят, че след овулация, яйцеклетката чака сперматозоидите в маточните тръби. Там става белята.
Значи и ти не си разбрал какво пишеш. Няма как да се забременее извън овулация.
Аз предположих, че си искал да напишеш, че понякога вследствие стрес и катаклизми хормоналният баланс може да се наруши и овулацията да се измести. Затова ти казах да поразшириш обясненията.
Той каза, че не й е редовен, Холмс.Първоначално написано от kalpazanka