- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стила ми на обличане
Искам да ви споделя,следователно да ме посъветвате , значи момче на 16 съм,живея в Сливен,та стила ми е малко по-различен от стила на другите момчета тук,пред шушлековото яке предпочитам палто,когато с и копувам дънки винаги са вталени,ризки,елеци,вратов ъзки,и като минавам по улицата ''Тоз пък на къ'ф се прави''<- (в най-добрите случаи) Аз поне не го намирам за нещо,грозно,но пък е различно и се набива на очи,а хората сякаш обичат по-простите неща(така да се изразя).И сякаш трябва да се примиря да ходя с анцуга с етикет ''ADIDAS'' за да изглеждам като другите за да не ме коментират така хората (примерно),е очаквам съвет
Гей ли си? Съжалявам.. трябваше да питам. Това е хубаво. Какво ти пука. Да си различен и оригинален не трябва да те притеснява. Хората, просто не са свикнали да виждат нещо, което е по-криво с техните виждания..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
.. Ама хич да не ти пука другите какво казват за теб![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
обличай се както на теб ти харесва, а не другите както те харесват...![]()
Да не ти пука,че ти викат педерас,обличай се както ти харесва.(това искат да кажат предните,но по по-мил начин)![]()
Aко не са розови, лилави или в този тон, става.Днешната мода "мъжки блузи" в розово нещо не мога да я разбера...Не стига това, ми и баща ми е започнал да носи една роова блузаВсе тая, по-добре ако е палто, но кафяво, отколкото горнище addidas розовко...Така няма да те бъркат за гей (освен ако не си )
![]()
От описанието съдя, че се обличаш много добре.
Палтото е стилна дреха, в пъти повече предпочитам мъж в палто от колкото мъж в шушляково яке.
Ризки, елеци, вратовръзки, любими са ми. Твърде тесните дънки, не са много в полза за "инструмента" на мъжа, но пък на мен ми харесват как седят.
Не обръщай внимание на разпасаните селски бекове, които си сменят бельото няколко пъти в година, предимно по празници!
Живея в Сливен и ми е ясна работата тук точно как се обличат всички.
Не се опитвай да бъдеш част от тълпата. Поддържай си стила, твой си е.
Аз нося розови блузи ГЕЙ ли съм? Много тъпо разсъждение..Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Да, гей сиПървоначално написано от marmalad400
![]()
![]()
трололололол
Да не ти пука..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
В днешно време който се облича хубаво според хората е гей..
ПС: И аз не си падам много по розови/лилави и подобни цветове носени от момчета/мъже. Заложи на по - "мъжките" цветове - черно, сиво, кафяво, синъо и др. Иначе и на мен написаното описание стила ти ми допада и е 100 пъти по - готин отколкото "яките" селяни в марковите анцугчета .![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ето, видя ли, marmalad400?? Аа, ама то и името ти е гейско,аз к'во се чудяПървоначално написано от millmii
![]()
^ Ф`стата шибалко!
Не се притеснявай и бъди себе си !Най-глупавото е да се обличаш така че да бъдеш от тълпата...уникален,бъди различен,бъди себе си
![]()
>>DjBelev<<
Ааа, предпочитам "кифло"Първоначално написано от marmalad400
Да си имаме уважението .
Колкото до автора - мой,при мъжете няма стил,дрехи,причоски,впити дънки и палта.При мъжете има само яке,дънки,анцунг и обръснал като куче.Иначе ще те обиждат да знаеш.![]()
Айде към Белгия моля!Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Що бе? Ти си бегай в РумънияПървоначално написано от marmalad400
![]()
Недейте,щото някой ще изскочи и ше каже "темата е изчерпана,ключ" мрън, мрън.Чак ми се доака.