.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Skype-автоматично обновяване

Може ли по някакъв начи да се спре да се ъпдейтфа винаги когато си сложа по-стара версия.Искам си старата,защото компа върви по-бързо с нея!!!!
    яко shit

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Ми на мен като тръгне да ми го обвновява, го затварям и не ми прави повече проблеми. Евентуално ако излезе нова верси се опита пак да го инсталира ама.. не му се получава номера

Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    Ми на мен като тръгне да ми го обвновява, го затварям и не ми прави повече проблеми. Евентуално ако излезе нова верси се опита пак да го инсталира ама.. не му се получава номера
    Проблема е,че като се опитам да го затворя не става.А пък дори и веднага да изкарам кабела на нета той пак си се инсталира и пак ми отваря новата версия!!! Искам да спре...
    яко shit

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Е при мен има Отказ .. при самото инсталиране като чукнеш там където ти изкарва като ново събитие. .

Голям фен Аватара на naksdy
    Цъкни ме нежно

Всички отметки трябва да ги няма. Така няма да ти мрънка за обновяване. Вече успешно съм си запазила 3.8.0.188 версия повече от година
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Цъкни ме нежно

Всички отметки трябва да ги няма. Така няма да ти мрънка за обновяване. Вече успешно съм си запазила 3.8.0.188 версия повече от година
    Мерси,сега ще ги махна отметките
    яко shit

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Цъкни ме нежно

Пак продължава да си се обновява!!! :@
    яко shit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си