.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

По задължение..

Здравейте!
    Ще започна направо.Имам приятел от 9 месеца (почти).Той е от друг град така че се виждаме по-рядко.В началото на връзката ни всичко беше идеално.Излизахме,можехме да говорим с часове по телефона без да ни омръзне,винаги намирахме време езин за друг,но в последно време всичко се промени.Той стана различен..ако аз не му звънна да го чуя,той няма да се сети да звънне изобщо.Или неговото вечно '' по-късно ще се чуем'' .. това неговото ''по-късно'' е 3,4 дни.Имам чувството,че ми се обажда само по задължение,не защото иска.Забелязах го ,защото когато си е тук не ме оставя намира,гледаме всяка минута да сме заедно,не се караме,звъним си и т.н ,но когато си тръгне всичко е променя,спира за звъни,или ако звънне ще е много рядко,постоянно казва,че е зает или че имал някаква работа..окей разбирам го,не искам всяка минута да е залепен за телефона,но винаги може да отдели 2 минути да звънне да се чуем само за малко,но явно той не може.И някак си започвам да се чувтвам използвана от това,че когато е тук аз винаги трябва да съм като на повикване ,а когато не е тук все едно ме няма.Много пъти съм му казвала и намеквала,че ако има друга винаги може да ми каже,но той твърдо отрича.. даже понякога се сърди,че се съмнявам в него.Питам тук ,защото не знам вече какво да правя.Не искам да го късам,но не искам и да му бъда като кукла на повикване,когато той иска.

Благодаря предварително и се извинявам за правописните грешки!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Само прочетох "това неговото по-късно е 3,4 дни" ,как може такова нещо?!Разбирам проблеми,работа ама извинявай вие имате връзка,и то не каква ами от разстояние?!Той човека няма време да ти се обади за 1 мин да те чуе,как си ...така ли ?!Според мен сама си си отговорила на въпроса,той ти се обажда само по задължение,ако държеше на теб,щеше да е различно.Понякога тръпката изчезва,не знам,но може би те има като Б-план.Трябва да поговориш с него.Много е тягостно да си седиш, и да си се чудиш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ще се повторя ама... Поговори с него. Защо не ? Просто му кажи как се чувстваш, така както го каза тук на нас. Нали ..това е основно в една връзка ( поне според мен ) да има общуване, споделяне. Успех ти пожелавам.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Уф, много познато.... Аз вече спях да го търся и той не ме е потърсил вече седмица и нещо... Разбирам че е много зает но това не го оправдава да драсне няколко реда. Моят съвет е да го оставиш да "подиша" и когато си реши ( ако изобщо се сети сам) да те потърси.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Уф, много познато.... Аз вече спях да го търся и той не ме е потърсил вече седмица и нещо... Разбирам че е много зает но това не го оправдава да драсне няколко реда. Моят съвет е да го оставиш да "подиша" и когато си реши ( ако изобщо се сети сам) да те потърси.

Ами и аз така реших.Спрях да му звъня,чакам той да звънне и пак е същото.А когато не го потърся няколко дни и той се сети да ми звънне почва с едни въпросии .. защо не съм му звъняла толкова време? и т.н

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Връзките от разстояние са трудни и не всеки може да поддържа такава.

Супер фен Аватара на gabsit000
    не знам сложна ситуация,една от най-добрите ми приятелки имаше подобна връзка (само че тя живее в друг град) и никак лесно не им беше,но одържаха 2 години,най-вече трябва наистина да си готов за такива взаимоотношения,в които няма как да се виждате постоянно и наистина ако не му се занимава по-добре е да приключите,само хабиш нерви напразно...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на iiordanova
    А ти казвала ли си му,че ти е неприятно така като не ти звъни с дни? Връзките от разстояние определено не са за всеки. С желание всичко става,ама трябва желание от двете страни.
    Ако ви е трудно да поддържате връзката си най-добре би било да се разделите.

Супер фен Аватара на badsector
    Човекът си получава каквото му е необходимо от теб. Нормално е да не му се занимава с разговори по телефона, след като е задоволен сексуално. Явно нуждите му за комуникация са задоволени от хората покрай него. Вашата връзка е чисто сексуална. Все пак пробвай по скайп вечерно време. Някои хора не обичаме разговори по телефони, но приемаме чудесно комуникацията в интернет. Много по-удобно е, защото можеш да правиш и други неща едновременно.

Мега фен
    Ами ако не ти изнася - разведете се и това е.

Или както му викате на жаргон - скъсайте.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нормално е да се е променил, в началото на една връзка всичко е цветя и рози, но да не ти звъни 3-4 дена, това вече е много. Поговори с него, но на живо. Остави скайпове и телефони. А между другото колко често се виждате?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Само прочетох "това неговото по-късно е 3,4 дни" ,как може такова нещо?!Разбирам проблеми,работа ама извинявай вие имате връзка,и то не каква ами от разстояние?!Той човека няма време да ти се обади за 1 мин да те чуе,как си ...така ли ?!Според мен сама си си отговорила на въпроса,той ти се обажда само по задължение,ако държеше на теб,щеше да е различно.Понякога тръпката изчезва,не знам,но може би те има като Б-план.Трябва да поговориш с него.Много е тягостно да си седиш, и да си се чудиш.

+1

Или просто си е намерил някоя от неговият град, а когато е в твоя град се възползва от теб максимално, имайки те за "момиче на повикване".

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Казваш,че когато сте заедно не се държи по начина,по който се държи когато не сте.. а замисляла ли си се,че в неговия град може да има някоя друга?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си