- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв тип фигура имате?
май между круша и пясъчен часовник .. абе не знам ;D Гледам да хапвам колкото се може по - малко и не ям пържено или шоколад...
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
Пясъчен часовник.
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
+1Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
ами не ми се натрупват мазнини по тялото, но мисля че си имам в ханша и ръцете
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
трябва да има и отговор ''пръчка''...Първоначално написано от babyZ
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Първоначално написано от crash19
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Крушаа...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
круша.
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
''докато корема и гърдите изглеждат големи и извън всякакви пропорции сравнени с останалата част на тялото''аз съм ябълка май.. но определието доста куца
ябълките са с по-широки рамена в сравнение с ханша ,и това не значи че са несъразмерни или нямат талия .. а и това за пясъчния часовник не ми е много ясно
Мисля, че съм ябълка ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
ябълка мисля, че съм![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
не мога да се преценя, сигурно нещо като круша![]()
awerw♥
пясъчен часовник![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
++Първоначално написано от lubovvv
Humans need fantasy to be human.
круша![]()
Круша всичко,което ям в бедрата и е много смешно с по-големи бедра, и плоско коремче![]()
Пясъчен часовник.Най-най женствената...преди много се дразнех на по-широкият си ханш ,но осъзнах ,че колкото и да тренирам кокалите не мога да променя.Имам тънки ръце,по-голям бюст ,тънка талия обаче широк ханш и леко по-широки бедра ,яки прасци.Вече се приех такава каквато съм ,както гледавм е най-желаната фигура за мъжете![]()
![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Първоначално написано от Sintya
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Първоначално написано от fuckme
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!