Някаква изпробвана от вас или познат ,диета ,с която да сваля около 3 кг за 3 дни? 2 от тези дни ще съм на каланетика по 1 час ,но за друго кардио не мисля,че ще имам време.. Моля да не ми казвате колко е вредно бързото сваляне,знам си го това,но 3 кг не са много...![]()
Ами аз ги свалям като например 1 ден ям само плодове... 2 само вода(задължително поне един от дните да ти е само на течности) и 3 вече ти си прецени какво да хапваш... Колкото по-малко, толкова по-добре!!
Ако искаш да си щастлив - бъди!
Тези диети за рязко отслабване водят до много здравословни проблеми! По-добре повече бягане и плодове, отколкото глад!![]()
1.За 3 дни до 3 кг. Храната трябва да консумираш без сол и захар.
09.00 - Кафе или чай без захар
11.00 - 2 яйца, варени
13.00 - 100 г извара с ниско съдържание на мазнини
15.00 - 100 г варено говеждо месо
17.00 - 2 зелени ябълки
19.00 - 1 чаша айран
2.Ето още една :
Първи ден
Закуска: 1 филийка черен хляб, тънко намазана с обезсолено сирене или извара
Втора закуска: 150 г кисело мляко
Обяд: огретен на фурна (рецепта: обелваме и нарязвяме 200 г картофи, слагаме ги в тавичка заедно с 1 с.л. олио, 50 г натрошено сирене и сол на вкус. Печем в умерена фурна.), 1 айран
Следобедна закуска: 150 г кисело мляко
Вечеря: Салата от 1 кофичка нискомаслено кисело мляко, 1 настърган морков, 1/2 настъргана ябълка, 2-3 нарязани ореха, 1 с.л. олио, магданоз и сол на вкус
Втори ден
Обяд: 1 шопска салата
Вечеря: 200 г печена риба, 1 салата от зеле и моркови, подправена със зехтин и лимонов сок
Трети ден
Обяд: 1 омлет със сирене, 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: салата от 3 варени картофа, 1/4 варено червено цвекло, 1/2 ябълка, 1/2 краставица, 1-2 стръка пресен лук, 1 с.л. растително масло, лимонов сок, 1 чаена чаша кисело мляко за заливка, копър и сол на вкус
И все пак, можеш просто да караш само на плодове и зеленцучи, полезни храни и спорт
тъжно ,но фактблагодаря за отговорите!
http://fitnesinstruktor.com/%D0%B5%D...5%D1%82%D0%B0/
какво мислите за това?![]()
Мда, добре изглежда.
Междудругото може да пробваш и с диетата на Боряна.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
За 1 седмица само на банани и мляко и може да свалиш 3 кг. но непомня дали небеше самно с банани![]()
Вярвай си, че ще свалиш за 3 дни 3 килограма. Най - много ще ги оставиш в тоалетната (с извинение) и като започнеш да ядеш (да си напълниш корема отново) ще си ги върнеш .. Не виждам никакъв смисъл да я правиш тая процедура въобще ако е само за 3те дни .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Тя не е фитнес маниак .Първоначално написано от simsons
Нали знаеш че тези 3кг няма да са мазнини и на външен вид няма да си мръднала![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^освен че ще приличаш на зомби в лицето
always late but worth the wait!