.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Игра на тронове

Днеска ходех до библиотеката и исках да си взема първата книга,обаче имаше само 2и3та ;/
    Гледала съм сериала ииии въпроса ми е към тези, които също са го гледали и също така са чели книгите.
    Сега да почна направо с втора книга/нали първи сезон е по книгата все пак../ или е по-добре да не се обърквам и да намеря първата, с нея да почна....

и аз гледам сериала , но според мен и съм чувал , че книгата както вианги е по-детайлна и според мен е добре да почнеш от първата.

Виж тази - http://zamunda.net/details.php?id=262239&hit=1 , не знам коя подред е

Повече от фен Аватара на needle
    Във филмчето са спестени доста сцени и голяма част от описанията на автора, по-добре си вземи и прочети първата част и си направи сравнение с филма, за мен книгата е доста по-добра.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    някои книги все още не са излезли. Чети от първата. Много ще загубиш, иначе. Има ги в Замунда.

Филмът е страшно детайлен и е почти точно по книгата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Concussion
    Изчакай да намериш първата и тогава почвай да четеш. Иначе няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian

Виж тази - http://zamunda.net/details.php?id=262239&hit=1 , не знам коя подред е
    Това е първата.Аз нея исках ,но я нямаше и взех втората Сблъсък на крале.

А иначе сериала е по цялата първа книга така ли?А втори сезон по Сблъсък на крале ли ще бъде?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от NymphadoraTonks
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian

Това е първата.Аз нея исках ,но я нямаше и взех втората Сблъсък на крале.

А иначе сериала е по цялата първа книга така ли?А втори сезон по Сблъсък на крале ли ще бъде?

да. Просто го гледай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз си я резервирах в библиотеката, че иначе ще си чакам няколко години да я взема :Д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си