- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не ме желае
Приятелят ми не ме желае...Колкото и да е странно за 1в път ми се случва да попадна на такъв мъж.Най-много 2 пъти в седмицата сме интимни,понякога дори и по-рядко.Споделих с него това и той ми каза,че просто си бил такъв.Другото,което е,че много рядко да тръгне да ме целува или прегръща или по някакъв начин да изразява каквото и да е сексуално желание,а мен това не ме прави особено радостна..Чудя се как да го накарам да бъде по-освободен..![]()
Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.
Това настина е странно за мен. В крайна сметка, щом не го привличаш.. защо е с теб?
Различни хора, различно мислене, различен сексуален апетит.
Аз не мога да си представя да правим секс с приятелката ми само два пъти секс в седмицата, ужас![]()
Пробвай да се обличаш по - предизвикателно, флиртувай с него, провокирай го.
Ако няма ефект, значи няма надежда.
И аз се чудя защо е с теб?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Честотата на секса не е мерило за качеството на една връзка.
Недумай. Така е ако секса е и за двамата на равно стъпало в стълбичката с "ценностите" така да се изразя, че не ми идва точната дума.Първоначално написано от dimitar_ak
Ако обаче има разлика в желанията - тоест единия не може без секс, ласки и прочие, а другия е по - сдържан връзката няма да просъществува дълго.
И аз му зададох този въпрос неведнъж,отговорът беше:
-Защото те харесвам,искам да съм с теб,но за мен не е жизненоважно да си удовлетворявам физическите нужди всеки ден,бъди спокойна просто съм си такъв...Нито 1 от предишните ми приятели не е бил такъв..Да,вярно е,че е работохолик,работи супер много,та в този ред на мисли,дали и това може да оказва влияние?
Отидете на почивка един уикенд. Ще видиш как ще ти се нахвърли.
еми може просто да не му е до това,на теб не ти ли се е случвало да не ти се прави секс?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Случвало ми се е,но това е от както сме заедноПървоначално написано от gabsit000
![]()
Може да не е от липса на желание, просто да е по-сдържан или да не може да се отпусне ли, не знам ...
И моя приятел е така, сякаш малко го е страх да действа... виж обаче отпусне ли се, работата се получава ;д ...
Пробвай да го провокираш с нещо.. като той не ще да действа, действай ти ... виж как на бързо ще се окопити ... ;д поне при мен действа ;д
Че е сдържан,сдържан е,ама прибере ли се от работа към 9,10 вечерта ляга и край,нито приема нито придава,работи събота и неделя понякога,въобще почти никакво свободно време.Само коли са му в главата![]()
Не те знам колко ще издържиш.Ама не си и длъжна. В крайна сметка различни хора, различни интересиПървоначално написано от Cascade
Ще си намериш някой, който да ти пасва и в леглото и в останалото време
![]()
Изкъпи се, отслабни, смени дрехите и ще е твой завинаги!
Щом е още от началото не се притеснявай явно е такъв. Обясни му, че имаш нужда и от това.Първоначално написано от Cascade
![]()
Цветослав Радков
![]()
я почти да излизаш насам натам,бий му игнора да видиш как ще се сети за теб,мъжете усещат когато има безразличие от страна на жената и се чувстват застрашени един вид... може пък да се стресне кой знае...Първоначално написано от Cascade
![]()
Дай му време и лека полека се опитвай да бъдеш по-перверзна. Някои мъже просто нямат силно либидо. Накарай го да се грижи повече за тялото си - спорт, храна. Обличай се еротично пред него и ще станат нещата![]()
Точно.Първоначално написано от Sh@d0w
Имала съм такъв приятел. Страхотен човек, много умен, много начетен, правихме секс, но рядко и по тази причина страдаше и качеството доста. Искаше ме, но не достатъчно често, за да ми харесва на мен![]()
Партньорът ти трябва да е със сходен сексуален апетит на твоя.
Шадоу го каза много хубаво това с ценностите и стълбичката.
Питай го дали е съгласен за тройка с още едно момче, което да го замества.
еми като ни карате да сме такива...Първоначално написано от FleurDeLys
![]()
![]()
Мъже бол. Ако го обичаш много - поговорете си , кажи му как се чувсташ.Ако продължава да прави така,ти си знаеш де,ама аз не бих го търпяла !
maDamn
Не можеш да се е6еш грамотно. Затова избягва да му посягаш към kypа, да не вземеш да го осакатиш!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
офф бий му шута!! Не те харесваа!!
Спокойно и на моя все коли са му в главата,все работи и има грижи ,а време-НИКАКВО!сега сме скарани и разделени ,защото ми писна да го виждам 2 пъти в седмицата ,пък и като е изморен представи си какъв е секса ...Надявам се да имаш сили и нерви за такава връзка ,не е лесно![]()
love is gone!