.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Повече от фен
    Такъв човек не съм виждал...сигурно се притеснява.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Не можеш да се е6еш грамотно. Затова избягва да му посягаш към kypа, да не вземеш да го осакатиш!
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Честотата на секса не е мерило за качеството на една връзка.
    Недумай. Така е ако секса е и за двамата на равно стъпало в стълбичката с "ценностите" така да се изразя, че не ми идва точната дума.

Ако обаче има разлика в желанията - тоест единия не може без секс, ласки и прочие, а другия е по - сдържан връзката няма да просъществува дълго.

Кой беше този от аватара ти?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Питай го дали е съгласен за тройка с още едно момче, което да го замества.

явно държи на теб, но повече държи на работата си.
    колкото и да държи на теб, не ти ли го показва достатъчно, не се ли чувстваш желана... нещата не вървят. Казаха ти да опиташ да го съблазняваш по най-различни начини(въпреки, че ме съмнява да не си пробвала досега), поговори пак с него и ако продължаваш да се чувстваш неудволетворена, кажете си "довиждане".

Въпреки, че го разбирам от една страна. И аз да бачках по толкова много на ден, че понякога в събота и неделя, и на мен нямаше да ми е до чукане в единствените 5 свободни часа, които имам. Не, че е нужно да правите маратони по 3 часа, обаче когато цял ден си работил като луд, единственото ти желание, като се прибереш вечер е да си вземеш душ, да хапнеш нещо набързо и да се наспиш.
    Но отново, не само ти, ами и той трябва да се съобразява малко - не живее сам, все пак.

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от FleurDeLys
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от Cascade
    Че е сдържан,сдържан е,ама прибере ли се от работа към 9,10 вечерта ляга и край,нито приема нито придава,работи събота и неделя понякога,въобще почти никакво свободно време.Само коли са му в главата
    я почти да излизаш насам натам,бий му игнора да видиш как ще се сети за теб,мъжете усещат когато има безразличие от страна на жената и се чувстват застрашени един вид... може пък да се стресне кой знае...
    Ей кви сте гадни жените !
    По темата: нямам идея защо прави така,но мисля,че е от напрежението в работата.Вижте там отидете на почивка в планината в някое спокойно хотелче насред природата ..където чак и на теб ще ти омръзне
    еми като ни карате да сме такива...
    Бъдете лоши само където трябва,легнали!

Работохолизмът е много кофти нещо, той оттам си получава кефа явно едва ли не, аххаха...

казаха ти полезни неща по-горе, привличай вниманието, искай си го по различни начини. Принципно много хора са в черупка и ако не ги открехнеш, никъв шанс - ама ако ги, стой, та гледай..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Изкъпи се, отслабни, смени дрехите и ще е твой завинаги!
    ееееее тоя няма ли скоро време да го махнете ба*ти та****ра

Цитирай Първоначално написано от HapkoMaH
    тАя, само да те известя... И не-няма да Я махат.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Още по зле, че си ТАЯ
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Още по зле, че си ТАЯ
    Ти не се обаждай

Явно не отдава толкова голяма значение на секса,пък иначе няма причина да е с теб,ако не те желае.

Вчера правихме секс,цели 2 пъти за една вечер и си говорихме нали и той ми каза,че го прави само за да ми е на мен хубаво понеже съм имала нужда,а не,че толкова го иска...Супер тъпо се почувствах...Казах му,че това не ми харесва.След това последва отговор: ''По-добре е отколкото без нищо,понеже аз мога и с години да изкарам без секс''.Направо ми идеше да се разплача,но се сдържах...Не знам вече как да постъпя с него и това слабо желание..
    Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ама той наистина така ти го казва, все едно... нещо в теб е проблема.. Луд човек. Можел с години да изкара без секс. Питай го дали според него, така погледнато отстрани, това е нормално? Не му е наред нещо на това момче, с извинение...

Може да е просто гей...

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Ама той наистина така ти го казва, все едно... нещо в теб е проблема.. Луд човек. Можел с години да изкара без секс. Питай го дали според него, така погледнато отстрани, това е нормално? Не му е наред нещо на това момче, с извинение...
    Абсолютно не ми изглежда нормално както и да го погледна,а може и скрит гей да е...ама няма такива маниери...като на гейовете,но в този живот всичко е възможно
    Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Честотата на секса не е мерило за качеството на една връзка.
    Много правилно!
    Някои хора не смятат секса за най - важното нещо във връзките им!!

Пича не се отпуска, не дава поле за изява на животинското в себе си. Няма хора, които дълбоко вътре да не са сексуални. Въпрос на психология е. Някои са асексуални възоснова на някакви комплекси (доста често срещано е хора да нямат желание за секс, защото имат някакъв проблем със секса - преждевременна еякулация, предишни несполуки и прочие). Може пък и така да са го възпитали. Ако е бил в, да речем, религиозно семейство (каква зла участ, това е едно от най-лошите неща, които мога да си представя, но за омразата ми към религията - друг път) и са го подучвали, че секса е нещо "лошо", може така да са му се наредили възгледите. Като цяло - психологически причини бол, идеята ми беше, че не е непоправимо. Сега като се замисля може пък да е липса на тестостерон, не само на психолочиеска основа. И все пак - поправимо.

С проблема можеш да се справиш чак когато разбереш какъв е корена. Това е по-трудното според мен и не мога да те посъветвам как да го направиш. Когато разбереш - с разговори или хапченца (за тестостероновия дефицит говорим).

А аз имам един въпрос към теб, на мен ли така ми звучи или пича е темерут (т.е. е лишен от емоции и не мисли преди да говори)?
    ...

Re: Той не ме желае

Приятелят ми не ме желае...Колкото и да е странно за 1в път ми се случва да попадна на такъв мъж.Най-много 2 пъти в седмицата сме интимни,понякога дори и по-рядко.Споделих с него това и той ми каза,че просто си бил такъв.Другото,което е,че много рядко да тръгне да ме целува или прегръща или по някакъв начин да изразява каквото и да е сексуално желание,а мен това не ме прави особено радостна..Чудя се как да го накарам да бъде по-освободен..

Когато тръгнахте, той беше ли пиян?

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Сигурно си има друга

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Вчера правихме секс,цели 2 пъти за една вечер и си говорихме нали и той ми каза,че го прави само за да ми е на мен хубаво понеже съм имала нужда,а не,че толкова го иска...Супер тъпо се почувствах...Казах му,че това не ми харесва.След това последва отговор: ''По-добре е отколкото без нищо,понеже аз мога и с години да изкарам без секс''.Направо ми идеше да се разплача,но се сдържах...Не знам вече как да постъпя с него и това слабо желание..

щом той го прави само и само ти да се почувстваш по добре и няма толкова голямо желание мм..работата не е на доббрее

но както казаха има си разлини хора..може да е срамежлив или просто да не се е отпуснал още.. най-доброто решение ПОГОВОРЕТЕ СЕРИОЗНО :

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Сигурно си има друга
    Мдам...

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    ами значи не си пасвате просто.. като е някъв а-сексуален да си намери някоя а-сексуална приятелка.. не знам за теб,но за мен и за повечето жени най-толямата наслада и възбуда идва,кога виждаш че партньора ти изпитва удоволствие от секса и му харесвa колкото и на теб, не да му гледаш измъчената физиономия която казва ''няма ли да свърши вече това мъчение''

Сигурно си има друга

ако беше така въобще нямаше да си прави труда да и прави хубаво

Цитирай Първоначално написано от chereshkaaa
    Сигурно си има друга

Какво хубаво й прави?!

Цитирай Първоначално написано от chereshkaaa
    Сигурно си има друга

Какво хубаво й прави?!

еми ако не си прочела по горе ..правили са секс 2 пъти макар и той да не е искал пак е помислил за нея и нуждите и..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си