- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не ме желае
пфффхахахахахах!Първоначално написано от chereshkaaa
И искаш да кажеш, че това е правене на хубаво? Много й е хубаво да знае, че гаджето й не иска да я ч*ка и в същото време да се е "пожертвал" 2 пъти в годината.
Пак: не изключвай варианта да си има друга, която вече да го е задоволила и за това да не му се е*е.
Първоначално написано от imamkrasivouho
не съм изключила варянта ,че може да си има друга.. но казвам и че може да не е такаа.. а най-добре е да си поговорят
Без километрични цитати!
Moderated by Sh@d0w
Няма мъж на тоя свят, на който да не му харесва да прави секс. Просто има момичета/жени, с които не му харесва да прави секс.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много интересно, но съм в подобна ситуация. Не е приятеля ми, но излизам с едно момче... обаче той май изобщо не мисли за секс хаха чудя се аз ли съм проблема илиии хмм той е просто такъв .. честно казано съдейки по другите мъже около себе си май проблема не е в мен .. така че и ти не се тревожи, май са си просто такива![]()
Е*ати рекламата си направи.Първоначално написано от Sahara