.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от chereshkaaa
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от chereshkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Сигурно си има друга

ако беше така въобще нямаше да си прави труда да и прави хубаво
    Какво хубаво й прави?!

еми ако не си прочела по горе ..правили са секс 2 пъти макар и той да не е искал пак е помислил за нея и нуждите и..
    пфффхахахахахах!
    И искаш да кажеш, че това е правене на хубаво? Много й е хубаво да знае, че гаджето й не иска да я ч*ка и в същото време да се е "пожертвал" 2 пъти в годината.

Пак: не изключвай варианта да си има друга, която вече да го е задоволила и за това да не му се е*е.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    пфффхахахахахах!
    И искаш да кажеш, че това е правене на хубаво? Много й е хубаво да знае, че гаджето й не иска да я ч*ка и в същото време да се е "пожертвал" 2 пъти в годината.

Пак: не изключвай варианта да си има друга, която вече да го е задоволила и за това да не му се е*е.

не съм изключила варянта ,че може да си има друга.. но казвам и че може да не е такаа.. а най-добре е да си поговорят

Без километрични цитати!

Moderated by Sh@d0w

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Няма мъж на тоя свят, на който да не му харесва да прави секс. Просто има момичета/жени, с които не му харесва да прави секс.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Много интересно, но съм в подобна ситуация. Не е приятеля ми, но излизам с едно момче... обаче той май изобщо не мисли за секс хаха чудя се аз ли съм проблема илиии хмм той е просто такъв .. честно казано съдейки по другите мъже около себе си май проблема не е в мен .. така че и ти не се тревожи, май са си просто такива

Цитирай Първоначално написано от Sahara
    Много интересно, но съм в подобна ситуация. Не е приятеля ми, но излизам с едно момче... обаче той май изобщо не мисли за секс хаха чудя се аз ли съм проблема илиии хмм той е просто такъв .. честно казано съдейки по другите мъже около себе си май проблема не е в мен .. така че и ти не се тревожи, май са си просто такива
    Е*ати рекламата си направи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си