- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гага губи!!!
![]()
Фейсбук феновете на Риана са над 46 милиона, а тези на Гага малко над 44!![]()
![]()
![]()
![]()
И двете ги обичам :з
Обичам Риана както Жори обича Гага..
Аз също я обичам много.Първоначално написано от dirtyyy
![]()
Много ми пука...
слушам музиката за кеф, изобщо не ми пука кой я пее и дали има фенове или не...
Не живея за рияна или гага, а заради песните като цяло... кво се занимвате с тях незнам
Да бе, като почнете да ги броите тези харесвания и гледания, направо...Слушането на музика не е спорт, разберете го.
Аз съм златен медалист, разбери го.Първоначално написано от Concussion
Не че ми се броят харесванията, просто имам голяма неприязън към Гага. Не че ми пука, че точно тя има 2 мил. плюс. Ако ще и лили Иванова да имаше повече гласове, пак щях да се радвам.
![]()
Тц, тц, тц, и теб к'во те грее цялата тази работа?Не, чудно ми е, какво значение има за теб всичко това?! Пари ли ти дават? ОМГ.
Имаш избори в главатаПървоначално написано от Concussion
![]()
Не. Просто ме дразни. Нито може да пее, нито да се прави на интересна.
Според мен не е така, Лейди Гага е много талантлива.Първоначално написано от ZeroPoinT
Талантлева е като овца на четири крака. На всичкото отгоре хабер си няма от песни. Известността и иде от рокли от месо и така нататъкПървоначално написано от Concussion
![]()
Кокетка. Не и давам повече от 5 години.
Не ми харесва мисленето ти :З
http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&ob=av2e
Еминем е с 48 459 489, бичезз
Гага е твърде заета с 15 милиона последователи в туитър и суматите грами и вма награди, сори![]()
Няма време да създава ботове, за да й правят ляйкванията![]()
Г-н АдвокатПървоначално написано от KumchoValcho
откъде ги измисляш тея неща ...
Колко? 5? Сумати викаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Еминем и Jay Z са с по 13, наравно с Майкъл Джексън, а ти се опитваш да изтъкнеш тая жалка позьорка
LMAO а Майкъл и Еминем от колко години са в бизнеса?Първоначално написано от ParadOx
Гага е от три и има 6.![]()