- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е
не знам как да задам въпросаСкоро ми се случи докато се натискам с едно момиче да ми отправи някаква супер тъпа реплика, която направо ми развали настроението, и друг път ми се е случвало нещо подобно. Таа кажете случвало ли ви се е докато правите секс, целувате се или докато се натискате с някого, един от двамата да каже нещо глупаво или пък да направи нещо тъпо
![]()
Абе случвало се е да каже нещо тъпо и да ми убие настроението,когато се натскаме, ама само веднъж и повече не се повториГадно е ,ама...шанс-случва се
![]()
maDamn
Случва се да. Опитваш се да не обръщаш внимание и да се концентрираш върху физическите действия.
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен НЕ ..
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
Не, ние си говориме на какви ли не теми преди и след секс, така че съм свикнал вече![]()
Абе не знам, ама тая направо ми развали и настроението, и желанието, и всичкоИначе много хора са ми казвали, че при секс не говорят. Вие точно при акта мълчите ли или си говорите ( без значение какво ) ?
Не мълчиме. Викаме!Първоначално написано от MillionKHM
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
никога не мълчим .. говорим си или съответно се поддаваме на чувстватаПървоначално написано от MillionKHM
та имало е и изцепки де
![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Случи ми се един път, аз изръсих нещо не много подходящо, а отговора му беше още по тъп и от моето изказване .... И на двамата ни стана куцо за миг, но после си продължихме и се разбрахме след секса защо сме ги казали тея неща - неуместните.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
С '' мълчите '' имах в предвид не си говорите.. звуците и виканията са нещо друго![]()
И какво беше това нещо, което така да те отврати от живота?
Първоначално написано от imamkrasivouho
Ще го запазя за себе си. Не ме е отвратило от живота - само от този спомен, не че не ми хареса докато бях с нея, ама изказванието й ме накара да се замисля - Дали само на мен ми се е случвало ? Дано и аз не съм казвал някакви простотии, докато съм се натискал с някоя или сме правили секс
По време на секс или му говоря някакви мърсотийки, или мъркам...но не ми идват на ум глупости да му ръся![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
"Моя к*р беше по-голям от твоя"?Първоначално написано от MillionKHM
Какви са тия глупости?! Много ясно, че не си говорим по време на секс!
Представям си само как някои докато правят секс и:
-Мило, знаеш ли днес кой видях...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И да продължи с:Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
-Бившия ми.Дааам...Има нова прическа. Още ръкомаха докато говори..И зъбите му са тооолкова бели..Усмивката му, гласа му, очите му... Мило? Що омекна?![]()
:Д :Д
Не мисля, че аз съм казвала.
Не мисля и че са ми казвали.
Във всички случаи, ако е имало нещо, сме били прекалено разсеяни с действия, за да се слушаме :Д
Аз по време на секс не говоря... неадекватна съм да водя какъвто и да е разговор, гледам да се отдавам на това, което правим. В кревата няма място за приказки, а само за действия.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Случвало ни се е няколко пъти и все той се е изцепвал. Чак настроението не ми е развалял, но ме е избивало на смях, който е траел поне 5 минути.
Скоро не се е случвало, да чукна на дърво.
И спря да се върти за миг земята..
По време на секс си говорите?! Толкова ли ви е скучен секса, че вместо да се отдадете на емоцията си говорите?![]()
Бе не ми се вярва някой да тръгне да говори по време на секс.Само ще убие обстановката и нещата евентуално могат да се прецакат.Според мен единствените думи,които си разменят хората по време на секс са мръсотийките и пъшканията.![]()
Извади го да пръдна![]()
Понякога седя и си мисля…
а понякога просто си седя.