.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Случвало ли ви се е

не знам как да задам въпроса Скоро ми се случи докато се натискам с едно момиче да ми отправи някаква супер тъпа реплика, която направо ми развали настроението, и друг път ми се е случвало нещо подобно. Таа кажете случвало ли ви се е докато правите секс, целувате се или докато се натискате с някого, един от двамата да каже нещо глупаво или пък да направи нещо тъпо

не , пък и при секс не говоря.

Еми само хубави неща са ми се случвали когато или едната или другата ме е обиждала по-време на секс

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе случвало се е да каже нещо тъпо и да ми убие настроението,когато се натскаме, ама само веднъж и повече не се повтори Гадно е ,ама...шанс-случва се
    maDamn

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

Супер фен Аватара на badsector
    Случва се да. Опитваш се да не обръщаш внимание и да се концентрираш върху физическите действия.

Re: Случвало ли ви се е

На мен НЕ ..
    Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не, ние си говориме на какви ли не теми преди и след секс, така че съм свикнал вече

Абе не знам, ама тая направо ми развали и настроението, и желанието, и всичко Иначе много хора са ми казвали, че при секс не говорят. Вие точно при акта мълчите ли или си говорите ( без значение какво ) ?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от MillionKHM
    Абе не знам, ама тая направо ми развали и настроението, и желанието, и всичко Иначе много хора са ми казвали, че при секс не говорят. Вие точно при акта мълчите ли или си говорите ( без значение какво ) ?
    Не мълчиме. Викаме!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

никога не мълчим .. говорим си или съответно се поддаваме на чувствата та имало е и изцепки де
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Случи ми се един път, аз изръсих нещо не много подходящо, а отговора му беше още по тъп и от моето изказване .... И на двамата ни стана куцо за миг, но после си продължихме и се разбрахме след секса защо сме ги казали тея неща - неуместните.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Не мълчиме. Викаме!

С '' мълчите '' имах в предвид не си говорите.. звуците и виканията са нещо друго

И какво беше това нещо, което така да те отврати от живота?

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho

Ще го запазя за себе си. Не ме е отвратило от живота - само от този спомен, не че не ми хареса докато бях с нея, ама изказванието й ме накара да се замисля - Дали само на мен ми се е случвало ? Дано и аз не съм казвал някакви простотии, докато съм се натискал с някоя или сме правили секс

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    По време на секс или му говоря някакви мърсотийки, или мъркам...но не ми идват на ум глупости да му ръся

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho

Ще го запазя за себе си. Не ме е отвратило от живота - само от този спомен, не че не ми хареса докато бях с нея, ама изказванието й ме накара да се замисля - Дали само на мен ми се е случвало ? Дано и аз не съм казвал някакви простотии, докато съм се натискал с някоя или сме правили секс
    "Моя к*р беше по-голям от твоя"?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Какви са тия глупости?! Много ясно, че не си говорим по време на секс!
    Представям си само как някои докато правят секс и:
    -Мило, знаеш ли днес кой видях...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Какви са тия глупости?! Много ясно, че не си говорим по време на секс!
    Представям си само как някои докато правят секс и:
    -Мило, знаеш ли днес кой видях...
    И да продължи с:
    -Бившия ми.Дааам...Има нова прическа. Още ръкомаха докато говори..И зъбите му са тооолкова бели..Усмивката му, гласа му, очите му... Мило? Що омекна?

anonymous708973
    Guest
    :Д :Д
    Не мисля, че аз съм казвала.
    Не мисля и че са ми казвали.
    Във всички случаи, ако е имало нещо, сме били прекалено разсеяни с действия, за да се слушаме :Д

Аз по време на секс не говоря... неадекватна съм да водя какъвто и да е разговор, гледам да се отдавам на това, което правим. В кревата няма място за приказки, а само за действия.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xoxi
    Случвало ни се е няколко пъти и все той се е изцепвал. Чак настроението не ми е развалял, но ме е избивало на смях, който е траел поне 5 минути.
    Скоро не се е случвало, да чукна на дърво.
    И спря да се върти за миг земята..

По време на секс си говорите?! Толкова ли ви е скучен секса, че вместо да се отдадете на емоцията си говорите?

Град
    Land of the End
    Бе не ми се вярва някой да тръгне да говори по време на секс.Само ще убие обстановката и нещата евентуално могат да се прецакат.Според мен единствените думи,които си разменят хората по време на секс са мръсотийките и пъшканията.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Извади го да пръдна
    Понякога седя и си мисля…
    а понякога просто си седя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си