- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ /Само за момичета/
Моля Ви кажете ми знам, че трябва да отида на гинеколог, но исках да се консултирам и с вас. Значи от вчера насам ми идва някакво кафяво течение (на мен още не ми е дошло). Смисъл точно за това питам, защото след кафявото течение идва и червено и затова питам дали ми е дошло и какво е това кафяво течение. (Просто не намерих друга такава тема)
Хвалиш се, че ти е дошло или...?
Честито!Идва ти.Спокойно,всичко е наред,нормално е първия път да е кафяво в началото.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Къде са майките ви, че да ви обяснят какво се случва с тялото ви?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
А де?!Първоначално написано от Shturrrche88
Ами може би ти идва,ако ли не ,трябва да идеш на гинеколог,защото кафявото течение не ОК.
maDamn
Не просто исках да попитам . . Не знам защо мислиш, че се "хваля"?!?Първоначално написано от imamkrasivouho
Не само на 13 съм !!!Първоначално написано от geography
на някои хора т'ва не им пречиПървоначално написано от CrimeGirl
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Най-добре разпитай подробно гинеколога,когато отидеш![]()
Първоначално написано от granger
awerw♥
Значи отиваш при мама и й казваш: "ами мамо така и така еди какъв си цвят"
Повярвай ми последната ми работа е да ходя да ти гледам превръзките и цвета на менструацията ти. На 13 се очаква да имаш малко повече мозъчни клетки!
Ако може снимай превръзката, за да я видим..така не можем да ти кажем със сигурност.![]()
то в тоя форум само това липсвашеПървоначално написано от Mi6inka
![]()
иначе най-вероятно ти е дошло.. и аз ще попитам - майка ти къде е? .. за такива неща точно нея трябва да питаш.. по принцип като тръгне да ти свършва става едно кафеникаво.. изчакай, но това ще да е - да ти е дошло.. друго няма какво.. но кафявото течение също не е нормално,ако е към края е Ок, но иначе не![]()
За всички, които питат къде е майка ми: И тя знае дори преди да пиша тук, но исках да попитам и Вас... Не знам защо беше нужно и такова не приятелско отношение или подигравки.
Какъв гинеколог? На момичето й идва, вече и заради това ли трябва да се ходи на гинеколог?Първоначално написано от shell
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не се заяждам, но все пак, не е лошо когато на едно момиче му дойде цикъла, да започне да посещава и гинекологПървоначално написано от lubovvv
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Е, не е лошо, да. Но лично според мен е глупаво за щяло нещяло да се ходи на лекар. Аз какви по-големи проблеми съм имала и не съм отишла на гинеколог, та затова, че ми е дошло какъв е смисъла да се ходи?Първоначално написано от Shturrrche88
Първоначално написано от lubovvv
Не е много за гордост това... Защото един проблем, че е затихнал, не значи че го няма... Не си правете експерименти със здравето. Особено ако става въпрос за такова нещо. Тук не говорим да си кихнала 2 пъти, да имаш сополи и кашлица и да се лекуваш сама, без да ходиш на лекар.
Аха, ахаПървоначално написано от Mi6inka
И аз си мислех да напиша нещо подобно, но ме домързя, пък после писа ти. Но определено, когато имаш проблем е добре да отидеш на лекар, а не да чакаш да отшуми временно, защото после се завръща рязко...
Не е много за гордост това... Защото един проблем, че е затихнал, не значи че го няма... Не си правете експерименти със здравето. Особено ако става въпрос за такова нещо. Тук не говорим да си кихнала 2 пъти, да имаш сополи и кашлица и да се лекуваш сама, без да ходиш на лекар.[/quote]
Аха, ахаИ аз си мислех да напиша нещо подобно, но ме домързя, пък после писа ти. Но определено, когато имаш проблем е добре да отидеш на лекар, а не да чакаш да отшуми временно, защото после се завръща рязко...[/quote]
Прави сте, да! Но какво да направя като ме е срам ли, имам си доверие на тялото ли, нещо от тоя сорт...Но тук става дума за това момиче и не мисля че е необходимо да посещава гинеколога в тоя случай
Да, ама е възможно и да е получила някаква инфекция. Това, че не прави секс, не означава, че не може да си лепне нещо неприятно...
Само казвам де... Но най-вероятно просто й идва.
Tрябва да сме оптимисти. Колкото по лоши неща си мисли човек, толкова повече се случват.
Нито оптимизма, нито песимизма е добре да преобладават в разсъжденията на един човек. Най-добре е човек да си е реалист и реално погледнато за този казус, на момичето или ще и идва скоро или си е лепнала някоя болест, и ако не и дойде до 1 -2 дни най-добре да посети гинеколог.Първоначално написано от lubovvv
От едното кафяво течение да е лепнала болест??? Абе ей хора съвземете се малко, какви са тези разсъждения? Кафявото течение е на ХОРМОНАЛНА ОСНОВА и не означава болест.